CS2'de GTX 1060 sistemde FPS düşüyor

Magamelaa

Hectopat
Daha fazla  
GTX 1060 ekran kartı ve i5 4460 işlemcim var. RAM 6 GB olduğu için mi oluyor bilmiyorum, normalde 80 FPS'lerde geziyor, fakat arada drop giriyor 40'lara düşüyor anlık kasma oluyor. Bunun sebebi nedir? FPS de Low'da bana az geldi işlemci ve RAM'den dolayı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci de çok zayıf ram de çok az. Fps dropları olması doğal.

RAM'ı 8 GB yapsam işlemciyi yaza doğru alacağım öneriniz var mıdır?
Valla 8 bile az. Günlük kulanım için anca yeter. 10-12 gb olamsı lazım en az.

2. el DDR3 ramler ucuz zatenen az 12 en az olsun 4+8 şeklinde.

Anakartım B85M-DV2 galiba işlemciyi yükseltme imkanım yok pek RAM konusuna bakacağım.

RAM kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Sistemi uzun süreli kullanmak istiyorsanız işlemciden önce RAM'i 16 yapın daha sonra işlemciyi ve anakartı değiştirirsiniz.

Anakartım DDR3 olduğu için yeni anakarta yeni RAM'ler almam gerekecek ekran kartı hariç sistemi yenilemem gerekiyor galiba.

Anakartım B85M-DV2 galiba işlemciyi yükseltme imkanım yok pek RAM konusuna bakacağım.

Anakartım DDR3 olduğu için yeni anakarta yeni RAM'ler almam gerekecek ekran kartı hariç sistemi yenilemem gerekiyor galiba.

Eğer sistemi yükseltmek isterseniz en mantıklı hareket direkt anakart işlemci RAM değiştirmek olur bence.
Şimdi RAM alsanız veya işlemciyi değiştirseniz anakartı değiştirdiğiniz vakit boşa gidecek.
2. el satabilme imkanınız varsa mantıklı olabilir aslında şu anki sisteme RAM almak.

Bu Intel her işlemcide soket değiştirdiği için anakart değişmek gerekiyor. Intel aldığım için pişmanım o yüzden. AMD'de soket değişikliği pek olmadığı için daha yeni işlemciyle güncelleme şansı oluyor en azından. İşlemciniz AM4 soket olsaydı mesela direkt RAM ekler işlemciyi değiştirir yolunuza bakardınız DDR3 olsa bile.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer sistemi yükseltmek isterseniz en mantıklı hareket direkt anakart işlemci RAM değiştirmek olur bence.
Şimdi RAM alsanız veya işlemciyi değiştirseniz anakartı değiştirdiğiniz vakit boşa gidecek.
2. el satabilme imkanınız varsa mantıklı olabilir aslında şu anki sisteme RAM almak.

Bu Intel her işlemcide soket değiştirdiği için anakart değişmek gerekiyor. Intel aldığım için pişmanım o yüzden. AMD'de soket değişikliği pek olmadığı için daha yeni işlemciyle güncelleme şansı oluyor en azından. İşlemciniz AM4 soket olsaydı mesela direkt RAM ekler işlemciyi değiştirir yolunuza bakardınız DDR3 olsa bile.

Hocam zaten her türlü yeni anakart ve işlemci almak zorundayım o yüzden AMD anakart ve işlemci almayı düşünüyorum AM4 anakart ve Ryzen 3 1300X veya 5 1600 tarzı bir işlemci bir de 2x8 GB RAM alırım rahatlar galiba.

Hocam 1150 pin şunu alsanız iyi olur diyebileceğiniz işlemci var mı?

Son düzenleme:
Hocam zaten her türlü yeni anakart ve işlemci almak zorundayım o yüzden AMD anakart ve işlemci almayı düşünüyorum AM4 anakart ve Ryzen 3 1300X veya 5 1600 tarzı bir işlemci bir de 2x8 GB RAM alırım rahatlar galiba.

İşlemci piyasasıyla ilgili uzun zamandır bilgim yok. Yeni konu açmanız iyi olur bilgili arkadaşlar yardımcı olur.

i7 4770 ve 4790 dan başka mantıklı bir şey yok malesef onlara da o kadar eski işlemciler için absürt paralar istiyorlar malesef.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı