CS2'de güven faktörüm %0

1713703187922.png


Güven faktörü değdiniz şey FACEIT leveli?
Güven faktörünü siz göremezsiniz.
 
Güven faktörünü sadece lobide beraber maç oynamaya hazır olduğunuz insanlar görebilir, teknik olarak sizden yüksek güven faktörü olan birisi lobideyken maçı aramaya başlattığında sohbette "X kişisinin güven faktörü sizinkinden düşük olacağından eşleştirme deneyinimiz etkilenecektir." şeklinde bir yazı görür, bu yazının rengine göre X kişisinin güven faktörü rengi anlaşılır.

Valve'ın güven faktörü sistemi kendi ölçümlerini kullanır. FaceIT finder ise sadece hesabın ne zaman oluşturulduğuna, ilk ne zaman cs oynandığına, kaç adet arkadaşı olduğuna, ulaşabiliyorsa KD sayısına, steam'de yaptığı başarıları kendi emeğiyle mi yoksa SAM Picker ile mi yaptığına, son 2 haftada ne kadar oyun oynama süresi olduğuna bakar, bunların ortalamasına göre tahmini bir yorum yapar, yani resmi olmayan uydurma bir veridir, steam levelinize bakar, ancak tek bir karar üzerinden düşük göstermez, sırf steam leveliniz düşük diye düşük göstermez, ban yediğiniz arkadaşlarınızı ve tüm istatistikleri toplayıp tahmini bir şey yüzde belirtir. FaceIT Finder güven faktörü konusunda size kesin bir bilgi veremez.

Güven faktörünüzün öğrenmenin tek yolu, gerçekten güven faktörünün normal olduğuna inandığınız birisiyle lobide oyunu başlatmaya çalışmaktır. Böylelikle güven faktörü yüksek olan kişi, düşük olanı tespit edip oynamaktan vazgeçebilir ve size bunu söyleyebilir. Başka bir yolu yoktur.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı