CS2'de hesabım banlandı geri açılabilir mi?

D3gh3n

Femtopat
Daha fazla  
Hilesiz oynamama rağmen haksız yere kalıcı VAC ban yedim, bu bir hatamı nasıl banımı açtırabilirim?

Dosya Ekleri

• cs2 ban.png
    cs2 ban.png
    36,5 KB · Görüntüleme: 89
Haksız olduğuna emin misin🤨

Hocam oyunun hile sisteminde değişikliğe gidiliyormuş diye biliyorum duvar arkası değişik vuruşlar attıysan yemiş olabilirsin çevremden haksız yere yiyen oldu ve sosyaldede bayağı konu gördüm son sıralarda haksız yere ban yendiğine dair.

Overwatch varken itiraz ediliyorduda VAC direkt sistemsel olarak attığı için kalkmayabilir.

Arkadaşlar hemen saldırmış ama biraz araştırmalarını öneririm son sıralarda yaşanan VAC olaylarını.

Hocam oyunun hile sisteminde değişikliğe gidiliyormuş diye biliyorum duvar arkası değişik vuruşlar attıysan yemiş olabilirsin çevremden haksız yere yiyen oldu ve sosyaldede bayağı konu gördüm son sıralarda haksız yere ban yendiğine dair.

Overwatch varken itiraz ediliyorduda VAC direkt sistemsel olarak attığı için kalkmayabilir.

Arkadaşlar hemen saldırmış ama biraz araştırmalarını öneririm son sıralarda yaşanan VAC olaylarını.

Hocam Dust 2 kapıdan mermi geçiyor bende öyle kill almıştım geçen günlerde o yüzden olabilir mi eğer öyle bir sistem varsa.

Haksız olduğuna emin misin🤨
Eminim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı