CS2'de hileciler aylarca neden yasaklanmıyor?

oguzdogan1999

Hectopat
Katılım
17 Mayıs 2020
Mesajlar
39
Makaleler
1
CS2 hile yapanlar yüzünden oynanmaz halde, bu oyuncular aylardır yasaklanmamış. Oyuncuların profilleri ve maç kayıtları:
Maçın YouTube kaydı:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Maç kaydı:
CS2 hile yapanlar yüzünden oynanmaz halde bu oyuncular aylardır yasaklanmamış. Oyuncuların profilleri:

×͜× ᴄ͢͢͢ʀɪᴍɪɴᴀʟ

Nbdbro.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
CS2 güya daha iyi hilesiz bir oyun olacaktı. Tabii güya xd. Valve CS2'yi beceremedi. En iyisi hile sorunu gidene kadar oyunu oynamamak 👍 ha demek istediğim hileyi kökenden kaldırın değil. Zaten kökünden kaldırmak imkansız. En azından oynanılabilir olsun her el hile gelmesin 😃
 
Son düzenleme:
Cs'de hileler asla bitmez son güncellemeden sonra da iyice çöp bir oyun oldu halen oynayan var mı?
 
Skinleri ve piyasası bu kadar pahalı olup, oyunun kendisi baştan aşağı rezalet olan tek oyun. s1mple bile CS2 çıktığından beri oyunu oynamıyor gerisini siz düşünün.
 
Skinleri ve piyasası bu kadar pahalı olup, oyunun kendisi baştan aşağı rezalet olan tek oyun. S1mple bile CS2 çıktığından beri oyunu oynamıyor gerisini siz düşünün.

Oynuyor sadece alışana kadar e-spordan uzak durmak istedi. CS'yi kaliteli bir şekilde oynamak istiyorsanız FACEIT girin. Hem 128 tick hem hile muhabbeti yok.
 
CS GO zamanında olduğu gibi pek hile rastlamıyor bana. Sadece iki kez girdiğim lobi hileci çıkmıştı onun dışında karşı takımda bariz hile 3-5 kez rastladı. Güven faktörü çok önemli galiba.
 
Öncelikle boşuna rapor ediyorsunuz hiçbir işe yaramayacak. Oyunda suspect izleme sistemi getirilmediği sürece hileyi kullanıp köklemeye devam edecekler. VAC sistemi de bir işe yaramıyor en kalitesiz VAC-bypass programı ile üstesinden gelip ücretsiz hileleri VAC sistemine yakalatmadan hileyle oynamaya devam ediyorlar.

CS GO zamanında olduğu gibi pek hile rastlamıyor bana. Sadece iki kez girdiğim lobi hileci çıkmıştı onun dışında karşı takımda bariz hile 3-5 kez rastladı. Güven faktörü çok önemli galiba.
Şüpheli izleyemiyoruz güven faktörü çok da önemli değil.
 

Geri
Yukarı