CS2'de hileler biter mi?

Her oyunda hile yapabilmek aslında mümkün. Oyun şirketleri online oyunlara istediği kadar hile koruması getirebilirler ancak başkaları buna rağmen bir açığını bulabilirler. Bu durumda hile koruması ile hile yapmayı engellemek yerine hile yapanları cezalandırmak daha etkili bir yöntemdir. Hile yapmayı asla engelleyemezsin, illa bir açığını bulurlar ancak hilecileri cezalandırabilirsin. Roblox'un yaptığı şey de tam olarak bu aslında.

Her ne kadar insanlar hile durumdan dolayı FACEIT'e yönlendirse de ben 3. parti bir anticheat indirip Chrome'dan tuşa basıp maç aratmak istemiyorum iyi bir Anticheat'e sahip bir oyun istiyorum umarım dediğin gibi bu işi çözerler. CS2'ye başlattığım arkadaşlarım seçkinde her 3 maçın 2'sinde hile geldiği için artık oyuna girmiyorlar. Ve bu dediğim Premier 5000 eloda oluyor daha yukarılarını düşünemiyorum.

Bu oyundan adam olmaz free hesapta bir haftayı geçti hileli takılıyorum maç esnasında birileri yasaklanıyor kimin yasaklandığı da belli değil ben hala banlanmayı bekliyorum.

VAC ile devam edildiği sürece bitmeyecek hilenin üstüne düşüyor ki adamlar. Ya büyük bir kısım tepkisini ortaya koyacak ya da aynı şekilde bir 10 yıl daha devam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı