CS2'de kaç FPS alıyorsunuz?

268227

Kilopat
Oyunda rezalet bir FPS düşüşü yaşadım. Sürekli FPS drop takılmalar ve rezalet ötesi bir FPS değeri alıyorum. 20-30 FPS falan alıyorumdur. Diğer oyunculara sorduğumda 200-300 veya daha düzgün FPS alanlar varmış. Sizde de anormal derecede donma takılma ve FPS kaybı var mı? Bende oyun şu an oynanmayacak derecede FPS kaybı yaratıyor.

RTX 2060 OC, R5 3500, Samsung SSD, 16GB RAM.

Oyunda rezalet bir FPS düşüşü yaşadım. Sürekli FPS drop takılmalar ve rezalet ötesi bir FPS değeri alıyorum. 20-30 FPS falan alıyorumdur. Diğer oyunculara sorduğumda 200-300 veya daha düzgün FPS alanlar varmış. Sizde de anormal derecede donma takılma ve FPS kaybı var mı? Bende oyun şu an oynanmayacak derecede FPS kaybı yaratıyor.

RTX 2060 OC, R5 3500, Samsung SSD, 16GB RAM.
benim prime da rank da var ama güncelleme gelmedi de senin bu sistemle 20 alman cidden absürt.

Oynadıkça FPS azalıyor, LoL gibi oldu FPS durumu bende. 110-100 civarı başlayıp 70'lere iniyor ama daha betada. Sizinki kadar ciddi bir kayıp yok. Ayrıca demeliyim ki CS:GO'daki akıcılık kesinlikle yok. Oyun yine hızlı ama böyle önceki oyuna göre FPS kaybımız olduğundan acayip bir ekşime var. Umarım düzeltirler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı