CS2'de kaç FPS alıyorsunuz?

Bende shader sorunu var galiba. Karşıma ilk kez çıkan modellerde ve efektlerde acayip fps drop yiyorum. Ama ardından düzeliyor. En düşük ayarlar 300-500 arası diyebilirim.

Oyunda rezalet bir FPS düşüşü yaşadım. Sürekli FPS düşmesi takılmalar ve rezalet ötesi bir FPS değeri alıyorum. 20-30 FPS falan alıyorumdur. Diğer oyunculara sorduğumda 200-300 veya daha düzgün FPS alanlar varmış. Sizde de anormal derecede donma takılma ve FPS kaybı var mı? Bende oyun şu an oynanmayacak derecede FPS kaybı yaratıyor.

RTX 2060 OC, R5 3500, Samsung SSD, 16 GB RAM.

Hocam oyun çıkmadığı için o sorun yoksa CS de kesinlikle farklı bir sistem kullanılıyor CS:GO'da her oyuncunun oynaması için optimize kulanıyorlar.

Arkadaşlar, özellikle Hz değerini 240 çektiğim halde tekrar 60Hz'e çekmiş oyun. Düzelttim sorun çözüldü. CS:GO'ya göre FPS kaybı var ama şu an oynanabilirlik düzeyinde bir FPS alıyorum. Sorun: ayarlar kısmından Hz değerini tekrar 60 Hz'e çekmiş oyun.

Arkadaşlar, özellikle Hz değerini 240 çektiğim halde tekrar 60Hz'e çekmiş oyun. Düzelttim sorun çözüldü. CS:GO'ya göre FPS kaybı var ama şu an oynanabilirlik düzeyinde bir FPS alıyorum. Sorun: ayarlar kısmından Hz değerini tekrar 60 Hz'e çekmiş oyun.
Bende aynı durumu çok yaşadım durduk yere Hz değeri değişiyor ayarlara girince.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı