CS de kasayı key-drop'tan mı açmalıym? Yoksa pazardan kasa mı alayım? Kasayı alınca anahtarı nereden alacağım? Pazardakiler pahalı.
Mantıklı mı sence?Kumar olmaz aga.
Mantıklı mı sence?
Bıçak yok hocam aldığım killden hissiyat alamıyorum çıkarıp sallayasım geliyor bi bıçak ama ekmek bıçağı var bizde.Kasa açmak hep zararlı.
Bıçak yok hocam aldığım killden hissiyat alamıyorum çıkarıp sallayasım geliyor bir bıçak ama ekmek bıçağı var bizde.
Kral teşekkür ederim hellcase de verilen 70 cent bonusu 8 dolar yaptım çekemedim kaybettim 1 dolardan 9 dolar yaptım 10 olmadan hepsini kaybettim en kötü kasayı bile açamıyorum ama iyi ders oldu kumar çok kötü birşeymiş oynadıkça oynayasım geliyodu hepsi gitti ders oldu.Kasalardan bıçak çıkarman çok zor, kumarda daima kasa kazanır. Arada birkaç kişiye de dağıtır ki daha çok müşteri gelsin.
Hellcase gibi sitelerde hoş geldin bonusu 75 cent falan veriyor onlar ile şansını dene birkaç kutu aç, anlayacaksın zaten hepsi çöp ve kullanıcının parasını yemek için kurulmuş oyunlar.
Ben Hellcase'yi denerken 75 cent hoş geldin bonusunu 15 dolar yapmıştım.
Hellcase tavsiye ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.