CS2'de kötü hitbox sorunu

Mr. Ahmedov

Hectopat
Yer
Shinjuku/Kabukichō
Merhaba, CS2 çıktığından beri CS:GO zamanına hasret kaldım. Sebebi artık benim oyunumla ilgilimi yoksa herkes de var mı bilmiyorum lakin artık kafayı yemek üzereyim. 2016'dan beri oynadığım oyunu tamamen bırakma noktasına geldim günde 1 tane ölüm maçı atıp çıkmaya başladım ama artık bunu da yapasım yok. Size birkaç video kaydını göstereceğim sadece 1 maç içerisinde yaşadığım durum. Ne eğilen bir adama HS atmak mümkün ne de vurabilmek. Ne de zıplayan birine 1 tane mermi tutturabilmek mümkün, ha şöyle mümkün kendisi hariç her yere sıkarsanız büyük ihtimal HS gider. Oyun çıkalı ne kadar zaman geçti hitbox konusu hala aynı, bazen sorunun bende olduğunu düşünüyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Vallahi hocam başkalarını bilmem de CS2'nin ilk çıktığı dönemde hitbox iyileştirmelerini yapınca ben çok beğenmiştim çok düzgün olmuştu hitboxlar ama durum şimdi nasıldır bilmiyorum.

Bence hitbox sorunu var, kendim karşılaşmadım 50 saat oyun sürem ile ama turnuva maçlarından gördüğüm kadarı ile var. Bir de oyunda oyun tekrarları demo seklinde sunuluyor ve eski Gotv'ye göre daha basit bir sunum yapıyor. Bu yüzden 2. ve 3. videolara yorum yapılamaz.

CS:GO'da bile zaman zaman aynı sorunlar vardı. Bıktırdı cidden arkası dönük adamlara mermi atıyoruz gitmiyor. Özellikle Deagle ile ne yaparsan yap HS gitmiyor gibi. Eskiden sürekli Deagle oynardım artık eco elde bile almıyorum.
CS:GO'da olduğunu hatırlıyorum ama 10 maçın 1 inde bu durumu yaşardık demin ölüm maçı attım yeni doğmuş adamın dibine kadar girdim bonus silahı aldım R8, adam doğdu ilk attığım 2 mermi gitmedi adamın kafasının dibine kadar girdim tam tamına sadece 1 metrelik mesafeden söz ediyorum 1 metre :(.

Vallahi hocam başkalarını bilmem de CS2'nin ilk çıktığı dönemde hitbox iyileştirmelerini yapınca ben çok beğenmiştim çok düzgün olmuştu hitboxlar ama durum şimdi nasıldır bilmiyorum.
Hocam sınırlı test versiyonundan beri CS2 yi oynarım lakin ben iyileştirme falan göremiyorum çok ciddi fps ve performans sorunu vardı onu ciddi anlamda çözdüler lakin hitbox daha bile kötü test sürümüne göre

Bence hitbox sorunu var, kendim karşılaşmadım 50 saat oyun sürem ile ama turnuva maçlarından gördüğüm kadarı ile var. Bir de oyunda oyun tekrarları demo seklinde sunuluyor ve eski Gotv'ye göre daha basit bir sunum yapıyor. Bu yüzden 2. ve 3. videolara yorum yapılamaz.
2.videoyu anlarım lakin 3.videoda ki durumu arkadaşımla bizzat ben gördüm hileyi kapamazsan direk maçtan çıkıp arkadaş listemden kaldıracam seni başıma iş alma dedi yemin ettim ancak öyle inandırabildim. Demo olarak oynatsa bile tamamiyle demo da gördüğün şekilde kendi gözümle maç ortasında durum tamamiyle öyleydi. Demo da veya gerçek zamanda ki maç ile arada hiç fark göremedim 3.video da

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı