CS2'de nasıl gelişilir?

Enahaine

Hectopat
Makaleler
1
Yıllardır bu oyunu oynuyorum fakat her izlediğimde bu seviyeye ne zaman çıkacağım dediğim adamlar oluyor. CS:GO'da lem rankına çıktım FACEIT'te 8 level oldum aimim gayet iyi fakat hala spray atamıyorum. Şöyle diyeyim 3 tane adam arka arkaya kör olduğunda spray deniyorum fakat daha 1 tanesini vurduktan sonra diğer ikisini vurana kadar flash etkisi bitiyor ve ben ölüyorum. Mesela Deagle ile hiç şöyle arka arkaya 3 4 kişiye One tap attığımı hatırlamıyorum tabii vuruyorum ama hani 4 mermi 4 kill olmuyor. Hani şöyle diyeyim movement ile mi alakalı bilmiyorum ama e sporcuların kliplerine bakıyorum 2 mermi atıyor dümdüz gidiyor. Bende aynısını deniyorum aimim kafada oluyor fakat mermi adamın sağına soluna gidiyor niye oluyor acaba? Demek istediğim linkini bırakacağım videoda adam koşarak spray transfer yapıyor ben düz durduğum yerde adam vuramıyorum bu adamın Movement'ı ile mi alakalı acaba?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yıllardır bu oyunu oynuyorum fakat her izlediğimde bu seviyeye ne zaman çıkacağım dediğim adamlar oluyor. CS:GO'da lem rankına çıktım FACEIT'te 8 level oldum aimim gayet iyi fakat hala spray atamıyorum. Şöyle diyeyim 3 tane adam arka arkaya kör olduğunda spray deniyorum fakat daha 1 tanesini vurduktan sonra diğer ikisini vurana kadar flash etkisi bitiyor ve ben ölüyorum. Mesela Deagle ile hiç şöyle arka arkaya 3 4 kişiye One tap attığımı hatırlamıyorum tabii vuruyorum ama hani 4 mermi 4 kill olmuyor. Hani şöyle diyeyim movement ile mi alakalı bilmiyorum ama e sporcuların kliplerine bakıyorum 2 mermi atıyor dümdüz gidiyor. Bende aynısını deniyorum aimim kafada oluyor fakat mermi adamın sağına soluna gidiyor niye oluyor acaba? Demek istediğim linkini bırakacağım videoda adam koşarak spray transfer yapıyor ben düz durduğum yerde adam vuramıyorum bu adamın Movement'ı ile mi alakalı acaba?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

146 saatim var. 2-3 kez bu tarz şeyleri yaptım. 240 hz monitör var, ping girmiyor. FPS de 200-300 arası ama bu adamlar ayrı seviye artık bizde 240 varsa bunlarda 500 hz mi var? Yoksa 2000 3000 saatleri var ve günde 15 saat mi oynuyorlar anlamıyorum. Sabah 7-8 den aece 1-2 ye kadar valorant oynardım ben onda da bu seviyeye çıkamadım. Bazılarında saf yetenek var.

Videoda bir çok etken olabilir, smurf olabilir silverlara karşı oynuyor olabilir. Bence sen çok kafana takıyorsun, takma. CS zaten sorunlu bir oyun, malum mermilerin gitmemesi adamın ölmemesi gibi durumlar var, bunun üzerine bir de ülkemizdeki alt yapının kalitesizliği de etken. Kısaca birazcık düşünsem bir sürü bahane bulurum senin için. İşin içinde yetenek mevzusu da var, kas hafızası var, dış faktör çok var, mouse tutuşun, monitör uzaklığı, çözünürlük, sens, yanlış sens kullanımı, dpi seçimi cart curt say say bitmez, insanlar yıllarını verebiliyor böyle şeyler için.

146 saatim var. 2-3 kez bu tarz şeyleri yaptım. 240 Hz monitör var, ping girmiyor. FPS de 200-300 arası ama bu adamlar ayrı seviye artık bizde 240 varsa bunlarda 500 Hz mi var? Yoksa 2000 3000 saatleri var ve günde 15 saat mi oynuyorlar anlamıyorum. Sabah 7-8'den aece 1-2'ye kadar Valorant oynardım ben onda da bu seviyeye çıkamadım. Bazılarında saf yetenek var.

Vallaha hocam sizin 146 saatiniz var gene normal fakat ben 2016-2017'den beri oynuyorum fakat şu seviyeye hiç çıkamadım aslında sürekli böyle oynayayım gibi bir derdim yok ama bu adamların attığı mermiler ok gibi gidiyor onu anlayamadım.

Videoda birçok etken olabilir, smurf olabilir Silver'lara karşı oynuyor olabilir. Bence sen çok kafana takıyorsun, takma. CS zaten sorunlu bir oyun, malum mermilerin gitmemesi adamın ölmemesi gibi durumlar var, bunun üzerine bir de ülkemizdeki alt yapının kalitesizliği de etken. Kısaca birazcık düşünsem bir sürü bahane bulurum senin için. İşin içinde yetenek mevzusu da var, kas hafızası var, dış faktör çok var, mouse tutuşun, monitör uzaklığı, çözünürlük, sens, yanlış sens kullanımı, DPI seçimi cart curt say say bitmez, insanlar yıllarını verebiliyor böyle şeyler için.

Hocam bazı dediklerinizde haklı olabilirsiniz ama bazılarında katılmıyorum belki benden yetenekli belki farklı bir şey var ama bende kendimce iyi oynuyorum CS:GO'da lem rankında 30 40 bırakıyordum çoğu kişiden hile damgası yemişliğim var ama dediğim gibi hiç bu seviyede oynamadım dediğiniz gibi ping farkı ekipman farkı server farkı yetenek farkı olabilir ama bende yıllardır oynuyorum kas hafızamın oturduğunu düşünüyorum yani kendi Valorant kliplerimde var hani şu videoya bakarsanız ne seviyede olduğumu anlarsınız diye düşünüyorum fakat CS'de aynı şeyleri yapamıyorum tabii aynısını yapmaktan bahsetmiyorum mekanikler, hisler vs. falan farklı ama aimim gayet iyi fakat mermilerin sağa sola gitmesinin sıkıntısını çözemedim.

Sizin movementınızda sorun var diye düşünüyorum ek olarak mouse a fazla hakim değilsiniz, titriyor aim. Aim Lab'te takip senaryoları oynayın. CS içinde spray haritaları var onları oynayın. DM atın, ama xplay, cybershoke gibi yerlerden DM atın.

Sizin movementınızda sorun var diye düşünüyorum ek olarak mouse a fazla hakim değilsiniz, titriyor aim. Aim Lab'te takip senaryoları oynayın. CS içinde spray haritaları var onları oynayın. DM atın, ama xplay, cybershoke gibi yerlerden DM atın.

Evet bende movement ile alakalı olduğunu düşünüyorum ama o videoda yeni fareye geçiş yapmıştım o yüzden olabilir belki de deneyeceğim dediklerinizi.

Vallaha hocam sizin 146 saatiniz var gene normal fakat ben 2016-2017'den beri oynuyorum fakat şu seviyeye hiç çıkamadım aslında sürekli böyle oynayayım gibi bir derdim yok ama bu adamların attığı mermiler ok gibi gidiyor onu anlayamadım.

Hocam bazı dediklerinizde haklı olabilirsiniz ama bazılarında katılmıyorum belki benden yetenekli belki farklı bir şey var ama bende kendimce iyi oynuyorum CS:GO'da lem rankında 30 40 bırakıyordum çoğu kişiden hile damgası yemişliğim var ama dediğim gibi hiç bu seviyede oynamadım dediğiniz gibi ping farkı ekipman farkı server farkı yetenek farkı olabilir ama bende yıllardır oynuyorum kas hafızamın oturduğunu düşünüyorum yani kendi Valorant kliplerimde var hani şu videoya bakarsanız ne seviyede olduğumu anlarsınız diye düşünüyorum fakat CS'de aynı şeyleri yapamıyorum tabii aynısını yapmaktan bahsetmiyorum mekanikler, hisler vs. falan farklı ama aimim gayet iyi fakat mermilerin sağa sola gitmesinin sıkıntısını çözemedim.

Dürüst olmam gerekirse CS:GO'da bende supreme kadar çıkmıştım, faceit 8-9 level arası düşüp çıkıyordum. Global olunca hileli maçlar başlıyordu zaten resmen. CSGO ne zaman kapandı CS2 oldu o zaman yeteneğimi kaybettim, arkadaşlarımda bunu fark etti "noldu sana" falan diyenler oldu, ben hep CS2 yi öne sürdüm, bazıları plasebo etkisi diyor, oyun aynı sadece grafik değişti falan. Fakat benim attığım spray bile değişti, sanki karakterimin sırtında 10 kilo patates çuvalı varmış gibi movement yapamıyorum, bhop crouch exploit yapardım onu da yapamıyorum, hadi exploit hile sayılır, normal bhop da olmuyor, ben crosshairimi bile göremiyorum, sürekli renk değiştiriyorum, oyun parlaklığıyla oynuyorum ama onu bile seçemiyorum artık, ben acaba yaşlandım mı diyorum, csgo yüklüyorum inui indiriyorum orda oynuyorum, "lan diyorum ee bende bi sıkıntı yok". CS2 ye atıyorum suçu.

Dürüst olmam gerekirse CS:GO'da bende supreme kadar çıkmıştım, FACEIT 8-9 level arası düşüp çıkıyordum. Global olunca hileli maçlar başlıyordu zaten resmen. CS:GO ne zaman kapandı CS2 oldu o zaman yeteneğimi kaybettim, arkadaşlarımda bunu fark etti "ne oldu sana" falan diyenler oldu, ben hep CS2'yi öne sürdüm, bazıları plasebo etkisi diyor, oyun aynı sadece grafik değişti falan. Fakat benim attığım spray bile değişti, sanki karakterimin sırtında 10 kilo patates çuvalı varmış gibi movement yapamıyorum, bhop crouch exploit yapardım onu da yapamıyorum, hadi exploit hile sayılır, normal bhop da olmuyor, ben Crosshair'imi bile göremiyorum, sürekli renk değiştiriyorum, oyun parlaklığıyla oynuyorum ama onu bile seçemiyorum artık, ben acaba yaşlandım mı diyorum, CS:GO yüklüyorum inui indiriyorum orada oynuyorum, "lan diyorum ee bende bir sıkıntı yok". CS2'ye atıyorum suçu.

Sizin dediğinizde farklı bir bakış açısı ama ben böyle oynayan adamları görünce bu adamlar böyle oynuyorsa sıkıntı bende herhalde diye düşünüyorum çünkü oynadığımız oyun aynı.

Sizin dediğinizde farklı bir bakış açısı ama ben böyle oynayan adamları görünce bu adamlar böyle oynuyorsa sıkıntı bende herhalde diye düşünüyorum çünkü oynadığımız oyun aynı.
Bazı röportajlar izledim, cs2 için ne düşünüyorsunuz gibi falan. Bazıları CS2 çok iyi oldu benim için yeni bir şans çünkü CS:GO oynayamıyordum falan diyor. Bazıları da CS:GO iyiyidi CS2 çıktığında eskisi gibi oynayamıyorum diyordu. Kısaca CS2 yeni bir kariyer sayılıyor. CS:GO deneyimi ve kariyeri geride kaldığı söyleniyor.

Hocam gidin atölyede movement veya bhop için geliştirmelik parkurlar var orada movement çalışın ekstra üstte denildiği gibi DM atın video küçük küçük montajlar ile birlikte veya farklı etkenlerle daha iyi gösteriliyor ayrıca adamın hareketleri düşen smokelardan bakarsak ranklar Nova bile olabilir hiç kimse ne FACEIT 8,9 da şu hareketleri yapmaz ayrıca rakipte inanılmaz kötü aiminiz iyi görünüyor zaten, ektra olarak gerçekten doğuştan yetenek çok fark ettiriyor belki siz azimle bu aime sahipsiniz toplam bütün FPS oyunlarında 4K saatiniz vardır (örnek) o adamın 1.5k vardır sallıyorum ama yeteneklidir buna Messi Ronaldo kıyaslamasına örnek verebilirsiniz. Ayrıca eski oyundaki akıcılık yok ben biraz gamma ayarlarını düşürüp kendime CS:GO gibi hissetiriyorum o işe yarıyor bazen ama hala sanki Valorant oynuyormuşum hissiyatı var bende.

Ayrıca bu spray işi tamamiyle şans veya spray transfer Deagle 4 mermi 4 HS arka arkaya gitme şansı çok düşük çünkü oyunda saçma bir olay var bir silahın geri tepme süresi buna bağlı olarak 4 mermi arka arkaya vurmak o dediğim olayla biraz zor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı