CS2'de nasıl gelişiriz?

Oyun rütbe vermiyor ki? İyi oynasa ne olacak. Hadi ben GO'da lemdim. Şu an CS2'de karşıya gelen Silver görünümlü globallere dayanıyorum. GO'da Silver olanlar ne yapıyor merak ediyorum.
 
Hocam ilk öncelikle sorunu en azından şu anlık kendinizde aramayın, oyunun eşleştirme sistemi inanılmaz bozuk. CS:GO globalleri şu anda Silver eloda oynuyor. Ama yine de kendinizi geliştirmek için prefire, bomba antrenmanları (smoke, flash, molotof) çalışabilirsiniz. Alışmak için kolay silahları tercih edebilirsiniz.
Oyuncuların çoğu arkadaştan daha iyi oynuyor ve kendisi en fazla 4 kill alabiliyorsa bu eşleştirme sisteminden ziyade başkaca bi sebepten kaynaklanıyordur.
 
Ben yanlış anlaşılmış olabilirim. 70 kill i normal maçlarda değil ölüm maçında alacak. Bende başlarda 30 40 kill le başlayıp 70'in üzerine çıktım. Şimdi neredeyse her maç 1. oluyorum. Doğru hassasiyet ayarlarımı haritalardaki tecrubemi bu oyun moduna borçluyum.
 
Hocam ilk öncelikle sorunu en azından şu anlık kendinizde aramayın, oyunun eşleştirme sistemi inanılmaz bozuk. CS:GO globalleri şu anda Silver eloda oynuyor. Ama yine de kendinizi geliştirmek için prefire, bomba antrenmanları (smoke, flash, molotof) çalışabilirsiniz. Alışmak için kolay silahları tercih edebilirsiniz.
Bu rank sisteminin düzeltilmesi lazım. 10 galibiyet, 1 beraberlik alıp rank atlayamamak saçmalık. Buna çözüm olarak da oyunu daha az oyna diyenlerin önerisi daha saçmalık.

Konu sahibine de tavsiyem rekabetçi girmeden önce ilk botlarla oynasın. Sonra da basit eğlence ve ölüm maçı yapsın. Oyuna iyicene alışınca rekabetçi girmeli.
 
Bak burayı oku. Çok basit geliştirirsin ama geliştiremezsin çünkü sorun sende değil. Oyunun büyük çoğunluğu zaten Legit çoğu FPS oyunlarında olduğu gibi. %20-30 üzerinde hile var bunuda ben söylemiyorum Pro oyuncular ve istatistiklerin ta kendisi söylüyor ve hepsi de Legit. Hiçbir zamanda ban yemeyecekler emin olabilirsin herkes zamanla her şeyi unutuyor zamanında oyuncu çekmek için milyonlarca hileyi bir anda banlamışlardı vs. o zamanda böyle millet kendinde sanıyordu çoğu hatayı sonra farkettilerki oyuncuların nerdeyse %30 u ban yedi 😄 buda buzdağının görünen kısmı . Çünkü her şey para. Sen Valve a 20 dolar kazandırıyorsan bunlar 2000 dolar kazandırıyor ee Gaben ında tek umursadığı şey zaten para. Adam dalga geçiyor arkadaşım sizinle bizimle hem oyunu düzeltmiyor hem banlamıyor kaç senedir birde. CS oyuncuları da yok Valorant kötü yok şu kötü bu kötü vs diyor yahu insan dönüp bir kendine bakar adam dalga geçiyor sizinle 😁 tamam bende pek sevmiyorum evet onlarda parayı düşünüyor ama yani bu kadarda rezil hileci yok en azından bildiğim kadarıyla. Bu tamamen fanatiklik ve neyin fanatikliği onu da anlamış değilim 10000 saat oynayıp hala MG de sürünen adam laf atıyor sağa sola. Bunu zamanında 60-70 fps veren pc ve monitörle kötü ekipmanlarla 200-300 saate global olmuş ve ilk rankı LE olan biri olarak söylüyorum. Kaç sene geçti hala düzelmedi ve düzelmeyecekte. İşte senin gibi garibim insanlarda (yanlış anlama) sorunu kendinde sanıp nasıl kendimi geliştiririm dur 360 hz alayım dur 1000 fps alayım dur 1000mbps internet alayım günde 10 saat aim çalışayım diye kendilerini paralıyorlar ben gerçekten sana yardımcı olmak isteyen biri olarak söylüyorum bence başlama. Yok faceit yok seçkin vs farketmez çoğu yerde böyle. Telefon oyunlarında bile durum böyle düşün artık o yüzden zevk almaya bak git Battlefield vs. oyna çok daha güzel ben hala anlamıyorum hedefi yukarlarda olmayan biri neden cs oynar eğlencelide değil battlefield vs ile karşılaştırınca küçücük haritalar ölüyorsun 2 saat doğmayı bekliyorsun yok rank atlayacağım vs. tamamen boş iş.

Tavsiyelere de kulak asma deathmatch vs pek fayda etmez bir çok insanın +1000 saati var hilecilerin bile öyle. Deathmatch işin maksimum %20si geri kalanı Angle-Nadeler-Peeklemeler-Timingler-Oyun tarzı-Retake taktiği-Attack taktiği-Cross placement-Prefire spots vs. diye liste uzarda gider deathmatch seni anca nova-mg e kadar götürür. Yani hiç bulaşmanı tavsiye etmem.
 

Geri
Yukarı