CS2'de neleri beğenmediniz?

Silahlarda buyuk dengesizlik var hafif makineliler elimde negev varmis gibi hissettiriyor ama tufekler tam tersi oyuncak ile sikiyormusum gibi geldi bana.

Ak ise garip olmus tam anlatamayacagim ama bilmiyorum spray atmak daha zor olmus sanki ve hissiyati da kotu.

Son olarak ise tamamen movement diyeyim cok agir hissettiriyor sanki ben 1000 kiloyum ama elimdeki silahlar ona kiyasla çocuk oyuncagi gibi kalıyor ve silah ile sikarken yine bir agirlik cokuyor. Ben pek begenemedim açıkçası oyunu genel olarak. Cok velet oyunu gibi yapmislar.
Gereksiz eklenen cok mekanik var hepsi bos is.
Normal CS'ye su tick rate olayini, Smoke'u ha bir de satabilmek icinde cok az isik oyunu vs. gelse yeter mis. Genel olarak CS2'nin verdigi hissiyat les otesi diyeyim bu da son olsun.

CS 2'yi ciddiye alamayan bir tek ben miyim yani yahu tryhard oynanmıyor oyun 😀
Grafikler desen mobildeki standoff 2 ile aynı. Puanım 10/2.5
Ayrıca yeni Inferno'yu pek beğenmedim bence çok dikkat düşürücü detay var.

Hocam çoğu insan yeni sub-tick'in iyi olduğunu demiş ama bence değil. Çünkü silah spraylari eskisine göre daha zor ve zahmetli oluyor mermiler 64 Tick'e göre farklı gittiğinden. Bazen merminin buga girip gitmediğide oluyor. Hala geliştirilmesi gereken sistem bence sub-tick.

Davet dün gelmemişti bugün geldi indirdim ama beğenmediğim birkaç şey var. İllaki sizin de vardır örnek vereyim kill aldıkça çıkan şu kartlar ben şahsen hiç sevmedim. Sizin sevmediğimin şeyler var mı? Optimizasyondan falan bahsetmiyorum.

Oyundaki sprayler değişmiş gibi geldi (AK-47 ile aşırı rahat vuruyorsun bu da benim gibi her silahla oynamayı seven adamı tek bir silah almaya zorluyor), satın alma menüsü çok kötü (özellikle imha kiti almayı sürekli unutuyorum) ve en kötü şey haritada düşmanı seçemiyorsun o kadar detay kasmışlar ki duvarlara rengarenk adam o duvara gecip hareket etmeden bekleyince gram fark etmiyorsun sadece bu olaydan kaç defa öldüm. Bunny yapmayı, hareketli oynamayı aşırı seven bir oyuncuydum evet cs2 de bunny hâlâ var ama çoğu zaman duvarlara falan takılıyor karakterimiz ve bunny hızlı ve keskin hissettirmiyor

En beğendiğim şeyler ise sis bombasının yeni hali ve su fiziği oldu ancient bölümünde t base de balçıklı kısım ile normal kısım arasında bile fark var silah geç batıyor balçıklı yerde bilmiyorum ama saçma hoşuma gitti benim oyunu saldım o balçıklı yere bir şeyler attım :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı