CS2'de Nomad knife vs skeleton knife

Bynie35

Centipat
Daha fazla  
Selamlar şu anda nomad knife urban masked bıçağım var floatıda fiyatına göre biraz daha düşük onu satıp üstüne biraz para ekleyip skeleton almayı istiyorum ama mantıklı mı?

250 260 dolar civarında falan fiyat bütçem var o fiyata ortalama urban skeleton veya scorched var veya düşük floatlı Safari mesh, boreal Forest, Forest ddpat var sizce ne yapmalıyım açıkçası urban Masked'dan fena sıkıldım oyun içinde pek güzel durmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nomad daha güzel bence siz kullanacaksınız hangisi daha hoşunuza girese onu almanız daha iyi olur.

Selamlar şu anda nomad knife urban masked bıçağım var floatıda fiyatına göre biraz daha düşük onu satıp üstüne biraz para ekleyip skeleton almayı istiyorum ama mantıklı mı?

250 260 dolar civarında falan fiyat bütçem var o fiyata ortalama urban skeleton veya scorched var veya düşük floatlı Safari mesh, boreal Forest, Forest ddpat var sizce ne yapmalıyım açıkçası urban Masked'dan fena sıkıldım oyun içinde pek güzel durmuyor.
Skeleton knife bana aşırı pahalı geliyor bir de skinler iyi değil üstüne. Tavsiyem survival knife ya da falchion knife bak.

Kral ikisi de çok çirkin ya almam ben onları skeleton alacağım ama skinleri güzel bulamadım.
Kötü skinleri bile çok para hocam kaldı ki biraz daha iyileri 20-25k şuan ve bu fiyatlara başka sitelerden dediğim bıçaklara fade, marble fade hatta denk getirirseniz gamma doppler bile çekebilirsiniz tabi tercih yine senin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı