Çözüldü CS2'de Overwatch var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Alili42

Hectopat
Merhaba, CS:GO'da Overwatch izlemek için Nova olmak gibi şartlar vardı diye hatırlıyorum. CS 2'de Overwatch izleme şartları nedir acaba? Bazı yerlerde CS 2'de olmadığını, bazı yerlerde tekrar getirildiğini okudum, eğer Overwatch varsa izleme şartları nedir?

Overwatch CS2'de yok hocam maalesef.

Son düzenleyen: Moderatör:
İfadeler: AGI
Çözüm
Overwatch CS2'de yok hocam maalesef.

Bu cevap çözüm işaretlenmek için eksik. Nisan 2024'te Valve, yayınladığı yama notlarında Overwatch'ı ''trusted partners'' dediği kişiler için açtığını açıkladı. Yani bu kişiler Overwatch izlemeleri için Valve'in işe aldığı kişiler. Direkt ''Overwatch yok maalesef.'' demeniz eksik olmuş.

Arkadaş ben girip izleyebiliyor muyum sorusu sorduğu için hayır izleyemiyorsunuz cevabı neden bu kadar uzatıldı anlamadım.

VAC yasaklanması ile oyun yasağı ayrı geçenlerde oyun yasaklanması yedim bence overwatch var ama bir kaç kişi binlerce oyuncuyu nasıl izleyebilirdi ki çok uzun bir süreç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…