CS2'de ping nasıl düşürülür?

Ömer Yücebaş

Hectopat
CS2'de 55-70 arası ping alıyorum server değişikliğine göre.

Bu ping değerlerini 25-40 arasına düşürme ihtimalim var mı? İnternette lagofast, exitlag gibi programlar gördüm ama hiçbir bilgim yok konuyla ilgili. 60ms alışılabilir bir ping ama yine de fazla geliyor. Var mı bunun bir çözümü?

CS2'de 55-70 arası ping alıyorum server değişikliğine göre.

Bu ping değerlerini 25-40 arasına düşürme ihtimalim var mı? İnternette lagofast, exitlag gibi programlar gördüm ama hiçbir bilgim yok konuyla ilgili. 60ms alışılabilir bir ping ama yine de fazla geliyor. Var mı bunun bir çözümü?

Ping değerlendirmesi yapabilmek için sizin bulunduğunuz ili ve fiber/vdsl hangi firmayı kullandığınızı bilmemiz gerekir.

Bursa/VDSL/Turk Telekom.

Bursa için biraz fazla pinginiz mevcut. Ben Konya'da gigaspeed VDSL kullanıyorum. 40-44 arası ping alıyorum.
TT routingi bazen sorunlu oluyor. taahhüdünüz varsa eğer bittikten sonra gigaspeed veya TurkNet'e geçiş yapıp, ping değerlerinin değiştiğini gözlemleyebilirsiniz. Bilgisayarda yapılan ping ayarları ne olursa olsun, sizin kullandığınız internet firmasının routingi kötü olunca işe yaramaz.

Ne kadar düşürebilirsem o kadar iyi aslında arkadaş konya'da 40 ping alabiliyormuş ben de o civarlara bir şekilde yaklaşabilsem çok iyi olur
Fibere geçiş yap ya da internet servis sağlayıcını değiştir. Niğde'de fiber ile 43 MS ping alıyorum. Ankara'da fiber ile 50 MS alıyorum. Bölgenin internet kullanım yoğunluğuna göre ve altyapının yeterliliğine göre değişiyor.

Fibere geçiş yap ya da internet servis sağlayıcını değiştir. Niğde'de fiber ile 43 MS ping alıyorum. Ankara'da fiber ile 50 MS alıyorum. Bölgenin internet kullanım yoğunluğuna göre ve altyapının yeterliliğine göre değişiyor.
Yani fibere geçmesine geçebilirim ama altyapım VDSL destekliyor. Faydası olur mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı