CS2'de ranklar değişecek mi?

i310100F

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben CS2'ye girdiğimde rankını belirlemek için 10 maç at diyordu. CS:GO'da zaten rankım vardı. Bu hep böyle mi olacak CS:GO'daki rankım zamanla oraya da işlenir mi?

Onunla ilgili bir duyuru görmedim, ben rank sisteminde değişikliğe gidileceğini düşünmüyorum çünkü çoğu kişi memnun olmasa da uzun süredir değiştirmediler zaten.

Nasıl yani herkesin rankı sıfırlanacak mı? Herkes sil baştan mı başlayacak rank kasmaya?
Eğer öyleyse dün bir rank düştüm boşuna sinirlendim, CS:GO oynuyorum.
CS2 sıfırdan bir oyun olacak, her map için özel rankınız olacak, oyuna derecelendirme sistemi getiriliyor bir de zaten. Bu kadar değişiklik yapılacağı için ranklar da sıfırlanacaktır.

CS2'yi yeni bir dünya düşün, rank sistemi vesaire de değişti o yüzden eski hiçbir şeyin olmayacak.

Ben normalde gümüş 2 idim takımım olmadigi için takıma zevzekler geliyordu rank atlayamıyordum CS2 de rank sistemi ve eşleştirme sistemi biraz daha düzelir mi?

Ben normalde gümüş 2 idim takımım olmadigi için takıma zevzekler geliyordu rank atlayamıyordum CS2 de rank sistemi ve eşleştirme sistemi biraz daha düzelir mi?
CS2'ye ELO mantığı ve Maplere özel ranklar geliyor, ne kadar iyi olursanız o kadar iyilerle oynayacaksınız ama "zevzek" her zaman "zevzek" olacağı için Valve isterse CS3 çıkartsın ama insanları değiştiremez maalesef, insan kısmı tamamen karşı tarafa bağlı, yazılımla çözülemez.

Nasıl yani herkesin rankı sıfırlanacak mı? Herkes sil baştan mı başlayacak rank kasmaya?
Eğer öyleyse dün bir rank düştüm boşuna sinirlendim, CS:GO oynuyorum.
Her yıl fifa'da kadro sıfırlanıyor hocam kimse laf etmiyor. Aynı zamanda Faceit'de ki en iyi oyuncunun bile rankı sıfırlanacak. Sadece sizin değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı