CS2'de Rekabetçi mi yoksa Seçkin mi oynanmalı?

BitliSosyopat

Zeptopat
Daha fazla  
Sizce CS 2'de rekabetçi mi seçkin mi girilir? Sürekli rekabetçi giriyorum fakat rank atlayamıyorum, son 8 maçımın 6'sını kazandım yine de rank atlamıyor. Bende seçkine yöneldim şimdi. Sizin tavsiyeniz nedir?

İkisi de oynanamaz dostum, Faceit oyna. Anticheat sistemi ve 128-tick sunucularıyla zevk alacağın bir maç deneyimi sunuyor. Premier ve Rekabetçinin hiç bir manası yok, hile dolu, elo sistemi çok saçma, arkadaşın dediği gibi oynanırsa sadece kasa düşürmek için oynanır.

Soru mantıksız, kıyaslama hatalı. Birisi oyun türü diğeri hesap statüsüdür.

Seçkin statüye sahip olmadığında rekabetçi türlerde seviye kasılmaz. Daha fazla hileci geleceği de ekstra bir durum. Seviye kasmak istiyorsan seçkün statüyü satın al.

Bana kalırsa her halükarda zaman israfı bir oyun. İçine ettiler ve bu haliyle en fazla ne kadar fazla para kazanacaklarının derdine düşmüşler.

Soru mantıksız, kıyaslama hatalı. Birisi oyun türü diğeri hesap statüsüdür.

Seçkin statüye sahip olmadığında rekabetçi türlerde seviye kasılmaz. Daha fazla hileci geleceği de ekstra bir durum. Seviye kasmak istiyorsan seçkün statüyü satın al.

Bana kalırsa her halükarda zaman israfı bir oyun. İçine ettiler ve bu haliyle en fazla ne kadar fazla para kazanacaklarının derdine düşmüşler.
CS2 çıktığından beri ayrı rank sistemine sahip seçkin adlı oyun modu var ondan bahsediyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı