Maçıma sürekli Ruslar geliyor, skor 12-9 iki üç laf ettim diye ırkçılık yaptığımı sanıp maçı satıyorlar. Ayrıca pingim de yüksek, Türkiye'deki oyuncularla eşleşmemin bir yolu var mı?
Hayır yolu yok. Sadece FACEIT'de Eternal Fire HUB gibi liglere girerek Türklerle oynayabilirsiniz.Maçıma sürekli Ruslar geliyor, skor 12-9 iki üç laf ettim diye ırkçılık yaptığımı sanıp maçı satıyorlar. Ayrıca pingim de yüksek, Türkiye'deki oyuncularla eşleşmemin bir yolu var mı?
Hayır, Türkiye, sunucusu olmadığından dolayı yok.
Size tavsiyem topluluk sunucularında oynamanız ki, topluluk sunucularında çok daha iyi takım kurup çok daha iyi oynayabilirsiniz oyunu, hem sadece Türkler olur hem 5-6 pingle oynarsınız, toplulukta bir şey kazanmazsınız ancak oynanış olarak çok gelişirsiniz.
Ölünce "Cyka blyat" de yeterli, onlar o zaman seni bağırlarına basarlar.Maçıma sürekli Ruslar geliyor, skor 12-9 iki üç laf ettim diye ırkçılık yaptığımı sanıp maçı satıyorlar. Ayrıca pingim de yüksek, Türkiye'deki oyuncularla eşleşmemin bir yolu var mı?
Hiç bir oyunda rask kasmaya çalışmadıım şu zamana kadar, oyunda 200 küsür saatim var en az 170 saati topluluk sunucularında geçmiştir. Düzgün ortam olursa sarıyor.Hocam rank sistemi ile oynamadıktan sonra oynamanın ne anlamı var?
Dereceli girersin bir amacın olur.
Daha önce hiç normal oyun haritalarında oynamamıştım deneyeceğim teşekkürler öneriniz için.Hayır, Türkiye, sunucusu olmadığından dolayı yok.
Size tavsiyem topluluk sunucularında oynamanız ki, topluluk sunucularında çok daha iyi takım kurup çok daha iyi oynayabilirsiniz oyunu, hem sadece Türkler olur hem 5-6 pingle oynarsınız, toplulukta bir şey kazanmazsınız ancak oynanış olarak çok gelişirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.