CS2'de seçkin almak mı Valorant'ta Gece Pazarı'ndan kaplama almak mı?

BaranMiller

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, ayın 15'inde ya CS 2'de seçkin alacağım 500TL'ye ya da Valorant'ta 14 Şubat'ta gelecek olan Gece Pazarı'ndan bir şeyler alacağım, Valorant da oynuyorum CS 2 de, seçkin alınca kasa vs düşüyormuş zaten, her hafta oyunlara düzenli olarak giriyorum, sizce hangisi mantıklı?

Düzenli olarak oynuyorsanız seçkin alın tabii ki. En azından düşen eşyanın gerçek bir değeri var.

Evet oda var seçkin olmadığı için insanın içinde heves kalmıyor boşa oynama hissiyatı geliyor seçkinden düşen eşyalar vs satıp parayıda banka hesabına atabiliyoruz değil mi?

Düzenli olarak oynuyorsanız seçkin alın tabii ki. En azından düşen eşyanın gerçek bir değeri var.

Evet oda var seçkin olmadığı için insanın içinde heves kalmıyor boşa oynama hissiyatı geliyor seçkinden düşen eşyalar vs satıp parayıda banka hesabına atabiliyoruz değil mi?
Hayir atamiyorsun, steam bakiyesi olarak kaliyor.
Bu arada soru aşırı saçma, seçkin ile gece pazarini mi kiyasliyorsunuz cidden?

Yerinizde olsam seçkin alırdım. Zaten, 6 ay içinde düşen eşyalardan parayı kesinlikle çıkarmış olursunuz.

Banka hesabına atamıyorsunuz, bakiye olarak düşüyor. Ama kasalardan değerli bir eşya çıkarsa gerçek paraya satabilirsiniz bazı sitelerden falan.

Merhaba, ayın 15'inde ya CS 2'de seçkin alacağım 500TL'ye ya da Valorant'ta 14 Şubat'ta gelecek olan Gece Pazarı'ndan bir şeyler alacağım, Valorant da oynuyorum CS 2 de, seçkin alınca kasa vs düşüyormuş zaten, her hafta oyunlara düzenli olarak giriyorum, sizce hangisi mantıklı?

Valorant'a kesinlikle para yatırılmaz CS daha mantıklı en azından yüksek fiyatlı bıçak çıkma oranı var onu satar Valorant'ta envanter dizersiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı