CS2'de seçkin sistemi nasıl olacak?

Nays ile alırsan 200 TL' ye düşüyor. Nays’a Şimdi Kazan için katılmaya değer mi? bu mesajımdan tüm cashbacklere ulaşabilirsin.
Parasını çıkarır mı sorusuna gelirsek şansına bağlı ama elbette çıkarır. Diyelim ki ayda 4 tane Revolution Kasası düştü. Toplam 220 TL falan oluyor. Tabii şansına bağlı 5-6 liralık kasa da düşebilir. Düzenleme: Mesajı yazdığımdan bu yana 2 3 TL koydu üzerine.
 
Nays ile alırsan 200 TL' ye düşüyor. Nays’a Şimdi Kazan için katılmaya değer mi? bu mesajımdan tüm cashbacklere ulaşabilirsin.
Parasını çıkarır mı sorusuna gelirsek şansına bağlı ama elbette çıkarır. Diyelim ki ayda 4 tane Revolution Kasası düştü. Toplam 220 TL falan oluyor. Tabii şansına bağlı 5-6 liralık kasa da düşebilir.
Ben Bir Sv de oynarken bana parçalanmış kasası düştü.Ben prime ı aldıktan sonra bu benim hesabımda olacakmı yoksa prime aldıktan sonra aldığım kasalarmı benim olacak?.
 
Peki 250 TL'ye alsam parasını çıkarır mıyım? Aim im iyi güzel oynuyorum günde 2-2.5 saat oynuyorum şu an. Önceki hesabım kısıtlandı 21 levele kadar çıkıp Prime almıştım o zaman.

Benim de önceki ban yedi bunu yeni kasıyorum. Şansına bağlı. Haftada eğer çok oynarsan dediğin gibi 1 kesin kasa ve level atladığında skin/grafiti veriyor(2. kasayı belki verebilir emin değilim. Ben 1 haftada yaklaşık 25 TL kazandım. Ama 3 haftada 150 TL kazanan var. 1200 TL'lik kasa düşme ihtimali var falan. Kısacası şansınıza bağlı uzun vadede parasını çıkarır zaten.
 
Prime sisteminin değişmesi için bir neden yok.
Birde etrafta şöyle bir söylentide dolaşıyor seçkini aynı lvl ile olma sistemini valorant daki kitleyi çekmek için yapabilir lermiş valo ücretsiz ve rank atlama gibi sistem var.birde yeni valve live diye anti cheat sistemi geliyormuş bununla birlikte seçkin in aynı sisteme dönme ihtimali var
 

Geri
Yukarı