CS2'de skin almak için site önerisi

Makaleler
6
Daha fazla  
Aslında en başında CSFloat düşünüyordum ancak Papara geçerli değilmiş sanırım. En çok bilindiklerden ByNoGame ise anormal pahalı geldi. Önerebileceğiniz güvenilir bir site var mı? İtemsatış falan var aklımda yoksa direkt Steam içinden mi alınmalı? Daha ne alacağıma karar vermedim skin, sticker karışık almayı planlıyorum ama sitenin Papara'yı destekliyor olması gerek, Papara üzerinden alacağım.

Aslında en başında CSFloat düşünüyordum ancak Papara geçerli değilmiş sanırım. En çok bilindiklerden ByNoGame ise anormal pahalı geldi. Önerebileceğiniz güvenilir bir site var mı? İtemsatış falan var aklımda yoksa direkt Steam içinden mi alınmalı? Daha ne alacağıma karar vermedim skin, sticker karışık almayı planlıyorum ama sitenin Papara'yı destekliyor olması gerek, Papara üzerinden alacağım.
DMarket'ten alabilirsin sanırım.

Böyle bir şey olduğunu zannetmiyorum. Kredi kartı ile ödeme seçeneğini kullanarak sorun yaşamamanız gerek.

Hocam farklı Papara kartlarıyla denedim, hepsinde kartı reddediyor. Araştırdığımda genel yorum Papara'nın geçerli olmadığı yönünde. Kişiler ön ödemeli kart olmasına bağlıyor, pek bilmiyorum ama.

Hocam farklı Papara kartlarıyla denedim, hepsinde kartı reddediyor. Araştırdığımda genel yorum Papara'nın geçerli olmadığı yönünde. Kişiler ön ödemeli kart olmasına bağlıyor, pek bilmiyorum ama.

Enpara ön ödemeli kartımla alım yaptım daha önce. Araştırıp bakayım tekrar.

Ödeme kısmında debit card ibaresi var.

Aslında onu düşündümde forumda sorun yaşadığını iddia edenler görünce biraz kafam karıştı açıkcası.

Hocam ByNoGame anormal pahalı geldi, eğer daha iyi muadilini bulamazsam İtemsatış'tan alacağım gibi. DMarket'i araştırıyorum şu an.
DMarket'ten defalarca skin aldım hiç sorun yaşamadım. DMarket'i öneririm.

Skinport. Yaklaşık 40-50 kere item aldım. Hiç sıkıntı yaşamadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı