CS2'de Türkler yok mu?

Hedef 90k

Femtopat
Daha fazla  
Gençler CS2'ye yeni başladım 2 ay oldu ama full Rus geliyor tek tük Türk geldi artık kafayı yemek üzereyim. Solo kasıyorum bir de sanki gurbetteyim gibi hissettim. Bilmediğim ayarları var da ben mi bilmiyorum?

Oynadığınız sunucuya bağlı oluyor genelde seçkin yokkende denk geliyor varkende bana Türk denk geliyor.

Türkler var fakat Slav ırkı bu oyunu çoğunlukla oynadığı için diğer milletler de oyunlarınıza çok gelmiyor. Sadece Türklere özel bir şey değil. Ayrıyeten eğlencesine ile birlikte hardcore da oynamak istiyorsanız Valorant, R6 gibi daha az hile gelen oyunları öneririm. Onlarda son dönemlerde bozmaya başladı ama CS2 kadar değil. Ya da illa CS oynayacaksanız Faceit'ten girin fakat öyle olunca oyun içi rankınız kasılamaz.

Türklerin beraber oyuna girme eğilimi çok yüksek. Sen solo girersen Türk takım arkadaşı denk gelmesi düşük ihtimaldir. Uzun yıllardır elde ettiğim tecrübe bu. İyi bir Türk denk gelirse arkadaş olarak eklersin ve sonra beraber oynarsın. Kendine halı saha ekibi gibi bir arkadaş gurubu bulmadığın sürece yabancılarla oynamaya alışmalısın. Türk sunucusu diye birşey yok çünkü. En az %95 ihtimalle Doğu Avrupa sunucularına düşeceksin(Viyana veya Frankfurt). Burada çingene veya gopnik pisliklerine denk gelme ihtimali epey yüksek oluyor.

Kısacası,
1- Türkler mümkün olduğu yerde premate girmeye meyilli
2- Türkiye içinde sunucu yok.

Bana kalırsa CS içinde Türkler Ruslardan daha da rahatsız edici. Türkler kadar hileci ve toksik olanı yok. Bu yüzden çok uzun zamandır solo giriyor ve karşıma Türk çıkmasın diye dua ediyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı