CS2'nin çok kötü olması

Tamam bende diyorum ki oyun erken çıktı. Bu kadar erken çıkmamalıydı. Hala betada olmalıydı.

Serverlar çok dandik ve gecikme var bunun alışkanlıkla alakası yok.

Aslında oyun kötü değil. Sadece optimizasyon işi olayı bayağı bozuyor. Oyuncuların ısrarı üzerine erken çıkartılan oyun oldu ve keşke biraz bekleyip çıkarsalardı. Biz beklerdik. Oyunun açık beta süreci de oldukça kısa sürdü. Bu kadar kısa açık beta sürecinde neyi tespit edip düzelttiler de doğrudan oyunun tam sürümünü çıkardılar? Mantıklı değildi yaptıkları. Umarım en kısa sürede oyunu düzeltebilirler.

En az 3 ay oyunu açmayın bile. Şuan oyunu oynayanların denekten farkı yok. Ömrünüzün yarısını bu oyunda harcamak istemiyorsanız bir kaç ay uzak durun. Elbet düzelecek ama zaman ihtiyacı var.

Şuanki hali çöp bir oyun. Eskiden cs oyunu çıktı mı evrim atlatırlardı oyuna, 1.6 ve source arasındaki farka baksanıza. Şimdi yıllarca uğraştılar ama bir halt fark etmeden oyunu çıkardılar. Artık övecek bişey bulamadılar, ateş edince gaz dağılmasını övüp durdular. Ben de ilk çıktığında birkaç el oynadım sonra sildim gitti.

Seçkin hariç her mapin kendine ait rankı olması kadar saçma bir şey yok lobiye çağırılanların rankı da görünmüyor eşleşmeler çok adaletsiz oluyor tahminimce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…