CS2'nin çok kötü olması

@VentusCN çocuk musun kanka? Neden her mesajıma beğenmedim atıyorsun? Hayatında hiç başka fikirlere saygı duymayı tecrübe etmedin mi? CS2 fanboyluğunu bırakın artık.

Çok haklısın her söylediğinde. Bu oyunun CS:GO'nun 3/1'i kadar sarması için çok uzun bir süre geçmesi lazım. O da olacak mı bilmiyorum. Oyun aşırı ağırlaşmış, movement konusunda hızlandı diyenler vardı karakterin hareketleri bir sıkıntılı. Yediğim ve attığım vuruşları zaten söylemiyorum bile, elli defa duvar arkasına geçip ölüyorum ve öldürüyorum. Rakip için de benim için de berbat bir durum. Eskiden Zula oynayanlar bilir bu duvar arkası ölmeyi :D

Valve düzeltir diyorsun da betadaki bir oyundan bahsetmiyoruz, oyun geliştiricisi varsa aramızda anlar bahsettiğim şeyi. Oyun çıkmış artık, insanlar rank kasıyor ve bu ranklar silinmeyecek. TikTok'ta vesaire CS2'yi takip ediyorsan neler olduğunu görürsün. Bu oyun betadayken ben de aynı sorunları savunuyordum. Optimizasyon kötü, duvar arkası ölüyoruz falan. “oyun beta” diyordum sürekli. Oyun erişime açıldı, herkes tarafından oynanabilir hale geldi ve hâlâ düzeltilmedi. CS2 hateri değilim, CS:GO'yu bu hâle getirenlerin hateriyim.

Tamam bende diyorum ki oyun erken çıktı. Bu kadar erken çıkmamalıydı. Hala betada olmalıydı.
 
Aslında oyun kötü değil. Sadece optimizasyon işi olayı bayağı bozuyor. Oyuncuların ısrarı üzerine erken çıkartılan oyun oldu ve keşke biraz bekleyip çıkarsalardı. Biz beklerdik. Oyunun açık beta süreci de oldukça kısa sürdü. Bu kadar kısa açık beta sürecinde neyi tespit edip düzelttiler de doğrudan oyunun tam sürümünü çıkardılar? Mantıklı değildi yaptıkları. Umarım en kısa sürede oyunu düzeltebilirler.
 
Şuanki hali çöp bir oyun. Eskiden cs oyunu çıktı mı evrim atlatırlardı oyuna, 1.6 ve source arasındaki farka baksanıza. Şimdi yıllarca uğraştılar ama bir halt fark etmeden oyunu çıkardılar. Artık övecek bişey bulamadılar, ateş edince gaz dağılmasını övüp durdular. Ben de ilk çıktığında birkaç el oynadım sonra sildim gitti.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı