CS2'nin gelmesi iyi oldu mu?

Öncelikle CS2 aslında bir güncelleme CS:GO ismi artık kalmıyor yani yeni adıyla CS2 oluyor oyuna büyük bir güncelleme geliyor ayrıca bütün skinler CS2 geçeceği söyleniyor zaten öyle bir durum olmasa CS2 çıkması çok zor olurdu zaten CS:GO uzun süredir hile kullanan insanlar var yani daha iyi bir hile sistemi ile bu engellenebilir.
Güncellemeden ziyade yeni bir oyun. Milletin skinler vb boşa gitmesin diye güncelleme olarak getirdiler yüksek ihtimal.

Öncelikle CS2 nedir, ne değildir bunu anlamak lazım. Siz belli ki daha bilmiyorsunuz çünkü CS:GO'da bir sürü insanın skini var demişsiniz. Öncelikle bir güncellemeyi anlayacağız ki eleştireceğiz, CS2 oyun motoru güncellemesi olarak düşünebilirsiniz, skinler kalacak, hatta çok daha iyi bir görünüme sahip olacak. Ayrıca diğer yeniliklerde gayet iyi bence. Benim şu ana kadar 2 sevmediğim şey oldu:
1- oyun çok renkli geldi.
2- artık loadout sistemi geldi diye biliyorum 15 silah olacak mağazada sadece. Oyunu Valorant'a çevirdiler. Ben eski CS:GO buy sistemini çok seviyordum şahsen, Valorant'a karşı bir fark katıyordu en azından. Ancak şimdi oda gitti maalesef.

Savaşı kazanmak uğruna kendi imzalarından ödün veren şirketler...
Umarım Valve daha da cozutmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı