CS2'nin hilelerden geçilmeyeceği gerçeği

Deluxonik

Hectopat
Katılım
19 Nisan 2020
Mesajlar
697
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam, oyun tam bir releaseye geçiş yapacak ve hala anti-cheat hakkında VAC Live harici bir bilgiye sahip değiliz ki VAC Livenin bir etkisi yok direkt. Açık Betadayken bile hileler doluşmuş durumda. Yanlış bilmiyorsam (düzeltebilirsiniz yanlışsam) Overwatch sistemi ile alakalı bir datamine bile çıkmadı. Anti-cheat hakkında bir gelişme yok. İnsanların hevesini kırmak istemiyorum ama benim fikrimce bu oyun boş hype kazandı ve tam bir fiyasko olacak, insanlar istediklerini bulamayacak. Siz ne düşünüyorsunuz?
 
Selam, oyun tam bir releaseye geçiş yapacak ve hala anti-cheat hakkında VAC live harici bir bilgiye sahip değiliz ki VAC livenin bir etkisi yok direkt. Açık betadayken bile hileler doluşmuş durumda. Yanlış bilmiyorsam (düzeltebilirsiniz yanlışsam) Overwatch sistemi ile alakalı bir datamine bile çıkmadı. Anti-cheat hakkında bir gelişme yok. İnsanların hevesini kırmak istemiyorum ama benim fikrimce bu oyun boş hype kazandı ve tam bir fiyasko olacak, insanlar istediklerini bulamayacak. Siz ne düşünüyorsunuz?

Herhalde Valorant'daki sistem var hileci gelince maç iptal oluyor zaten ben normal CS oynayacağım için sıkıntı yok.
 
evet gene hileler olur knk valve bundan baya para kaldırıyor aslında ama belki tahminimce biraz daha iyi bir hile koruma sistemi olur ya cok iyi olmasada
 
Oyun daha bugün çıkacak. Biraz bekleyin, sabırlı olun. VAC sistemini illa geliştirirler ki şu an CS2'de 100'ün üzerinde rahat seçkin maç atmışımdır, 1 kere hile geldi onun dışında hile gelmedi. Seçkin olup güven faktörünüz düşük olmadıktan sonra hile mile gelmez.
CS:GO'da da aynı şekilde, trust factorunuz yüksek ise hile gelmez lakin bu hilelerin olmadığı manasına gelmiyor. Bence boş bir hype kazandı ve çoğu yeni oyuncuyu sırf bu yüzden kaybedecek valve.
 
Valve anticheati genelde becerebilen bir şirket değil. Ancak CS2 betasında geçirdiğim yaklaşık 70 saatte herhangi bir hileciyle karşılaşmadım.
Şuan 1 hile sağlayıcısı harici hiçbir sağlayıcı hile sağlamıyor lakin VAC'da bir değişim yok ve daha farklı firmalar hile sağlamaya başlayacak. Ben hileci sayısında artış olacağını düşünüyorum.
 
Oyun daha bugün çıkacak. Biraz bekleyin, sabırlı olun. VAC sistemini illa geliştirirler ki şu an CS2'de 100'ün üzerinde rahat seçkin maç atmışımdır, 1 kere hile geldi onun dışında hile gelmedi. Seçkin olup güven faktörünüz düşük olmadıktan sonra hile mile gelmez.

Hocam bugün çıkıyor dediler şu anda benim CS girmiyor gece 12 de falan mı çıkacak.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı