CS2'nin hilelerden geçilmeyeceği gerçeği

Seçkin hesap ve steam profili hile konusunda etkili diye duymuştum yıllar önce. Steam hesabımı 13 lv yapmıştım. Bunları yaptıktan sonra yaklaşık 3 yıldır rekabetçi maçlarda hile görmedim. Belki hile yine vardır. Bunu fazla farkettirmeden kullananlar gibi ama direk mevlana açıp herkesi duvar arkası, sis içi, prefire vuran kişi hiç görmedim.

Seçkin hesap ve steam profili hile konusunda etkili diye duymuştum yıllar önce. Steam hesabımı 13 lv yapmıştım. Bunları yaptıktan sonra yaklaşık 3 yıldır rekabetçi maçlarda hile görmedim. Belki hile yine vardır. Bunu fazla farkettirmeden kullananlar gibi ama direk mevlana açıp herkesi duvar arkası, sis içi, prefire vuran kişi hiç görmedim.
Elbette çok etkili. Ama düşününce CS2 hypesinden gelen birisinin para atmadığı için karşısına semirage bir hilecinin gelmesi çok doğal geliyor. Valorant AC gibi düşündü insanlar. Mevlanaları görmek için de hakkaten kırmızı trust factorde olmanız lazım, eski dönemde kaldı.

CS2 VAC sistemi kullandığı sürece eskisi gibi hileden gecikmeyecek, belki ilk zamanlar çok fala denk gelmeyeceğiz ama zaman geçtikçe bu hile ortamı eskisinden daha beter olacak. Şimdiye kadar oynadığım 50 maçta en az 5-6 kere hile gelmiştir.

Oyunun betasinda bile hile cikartilar oyuna VAC live saçmalık ötesi bir şey olsa gerek adam bariz ben hileyim diye oynuyor banlanmiyor. Easy Anti-Cheat gibi sürekli güncellenen veritabaniyla benzer bir hile sistemi olmalı ki Valve bu duruma hem VAC live var yeterli olur diye hem de hilelerden ekstra gelirleri kesileceği için pek sıcak bakmaz.

Kısacası VAC sisteminden vazgeçemedikleri sürece ya da Easy Anti-Cheat tarzı güçlü bir veritabanına sahip olmadıkları veya anti cheat gelistirmedikleri sürece hileler devam edecektir. Günümüzde birçok oyun artık çalışırken arka planda TeamSpeak Discord vb. uygulamalar hariç açılmıyor bile, ya paşa paşa arka planda çalışan uygulamaları kapatacaksin ya da benim oyunumu oynama kardeşim diyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni bir oyun motoru olduğu için hepimize hileler az gibi gelecek ama VAC sisteminde temel olarak değişmiş bir şey yok hatta tick sistemi hilelerin yeni exploitler yapabilmesini sağlıyor birinci şahıs olarak gördüm. Oyun içinde banlanma tamamen göz boyama hileci oyundan atılıp oyuna devam edilirdi eski sistemde şimdi maç duruyor hiçbir farkı yok tek Win kazandırır size. 1 yıl sonra eğer hala VAC değişmemişse hileler olarak CS:GO'dan farkı kalmayacaktır.

Valve anticheati genelde becerebilen bir şirket değil. Ancak CS2 betasında geçirdiğim yaklaşık 70 saatte herhangi bir hileciyle karşılaşmadım.

Becerememe sebebei Steam'in sözleşmesi Valorant'ta öyle bir sözleşme olmadığı için Valorant'ın Vanguard'ı istediği zaman dosyalara bakabiliyor ama Valve'in öyle bir yetkisi yok.

Becerememe sebebei Steam'in sözleşmesi Valorant'ta öyle bir sözleşme olmadığı için Valorant'ın Vanguard'ı istediği zaman dosyalara bakabiliyor ama Valve'in öyle bir yetkisi yok.
İsteseler onlar da öyle yapabilir ancak final ürünü çok rahatsız edici oluyor. Daha birkaç hafta önce Vanguard'ın bütün ekranınızı bazen yakaladığı ortaya çıkmıştı.

VAC en azından sunucu tabanlı bir şeyler yapıyor gibi görünüyor, ama sonuç olarak oyunda hileciler var; bana denk gelmemesi olmadığı anlamına gelmez.

İsteseler onlar da öyle yapabilir ancak final ürünü çok rahatsız edici oluyor. Daha birkaç hafta önce Vanguard'ın bütün ekranınızı bazen yakaladığı ortaya çıkmıştı.

VAC en azından sunucu tabanlı bir şeyler yapıyor gibi görünüyor, ama sonuç olarak oyunda hileciler var; bana denk gelmemesi olmadığı anlamına gelmez.

Hocam yanlış bilmiyorsam Valve Vanguard gibi sistem getirmiceklerini böyle bir şeye karşı olduklarını söylediler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı