micheal owen Kilopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.488 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2023 #1 Arkadaşlar Valorant'ın veletleri, toxicleri, feederleri, beni bıktırdı oyuna 3K para yatırdım. Ama CS2'ye geçmeyi düşünüyorum, CS'deki aimim Valorant'ya göre daha sağlam, sizce CS2'de envanter dizip geçmeli miyim?
Arkadaşlar Valorant'ın veletleri, toxicleri, feederleri, beni bıktırdı oyuna 3K para yatırdım. Ama CS2'ye geçmeyi düşünüyorum, CS'deki aimim Valorant'ya göre daha sağlam, sizce CS2'de envanter dizip geçmeli miyim?
snageX Hectopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 3.152 Makaleler 1 Çözümler 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2023 #3 RIOT Community'si TR üzerinde *** deliğidir. Change my mind.
Bay serdar Hectopat Katılım 16 Nisan 2022 Mesajlar 557 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2023 #4 micheal owen dedi: Arkadaşlar Valorant'ın veletleri, toxicleri, feederleri, beni bıktırdı oyuna 3K para yatırdım. Ama CS2'ye geçmeyi düşünüyorum, CS'deki aimim Valorant'ya göre daha sağlam, sizce CS2'de envanter dizip geçmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Hayır.
micheal owen dedi: Arkadaşlar Valorant'ın veletleri, toxicleri, feederleri, beni bıktırdı oyuna 3K para yatırdım. Ama CS2'ye geçmeyi düşünüyorum, CS'deki aimim Valorant'ya göre daha sağlam, sizce CS2'de envanter dizip geçmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Hayır.
werutaasu99 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2016 Mesajlar 1.176 30 Eylül 2023 #5 Valorant hesabını satmayı mı düşünüyorsun?
micheal owen Kilopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.488 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2023 #6 snageX dedi: Riot Community'si TR üzerinde *** deliğidir. Change my mind. Genişletmek için tıkla... Oyunda smoke Player is a SH1t dediğim için oyundan 1 hafta uzaklaştırıldım change my mind.
snageX dedi: Riot Community'si TR üzerinde *** deliğidir. Change my mind. Genişletmek için tıkla... Oyunda smoke Player is a SH1t dediğim için oyundan 1 hafta uzaklaştırıldım change my mind.
orem.d Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 632 Çözümler 8 30 Eylül 2023 #7 micheal owen dedi: Arkadaşlar Valorant'ın veletleri, toxicleri, feederleri, beni bıktırdı oyuna 3K para yatırdım. Ama CS2'ye geçmeyi düşünüyorum, CS'deki aimim Valorant'ya göre daha sağlam, sizce CS2'de envanter dizip geçmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Rezalet eşleştirme sistemi, optimizasyon, spray patterni ve garip buglar yaşamayı göze alıyorsan, neden olmasın?
micheal owen dedi: Arkadaşlar Valorant'ın veletleri, toxicleri, feederleri, beni bıktırdı oyuna 3K para yatırdım. Ama CS2'ye geçmeyi düşünüyorum, CS'deki aimim Valorant'ya göre daha sağlam, sizce CS2'de envanter dizip geçmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Rezalet eşleştirme sistemi, optimizasyon, spray patterni ve garip buglar yaşamayı göze alıyorsan, neden olmasın?
PienX Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 451 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2023 #8 CS 2'deki aim ile normal CSdeki aim artık aynı değil maalesef :/
5 513252 Hectopat Katılım 7 Ocak 2022 Mesajlar 1.336 Makaleler 2 Çözümler 7 30 Eylül 2023 #9 micheal owen dedi: Arkadaşlar Valorant'ın veletleri, toxicleri, feederleri, beni bıktırdı oyuna 3K para yatırdım. Ama CS2'ye geçmeyi düşünüyorum, CS'deki aimim Valorant'ya göre daha sağlam, sizce CS2'de envanter dizip geçmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Ruslar ile uğraşmak sizin için sorun değilse geçilir.
micheal owen dedi: Arkadaşlar Valorant'ın veletleri, toxicleri, feederleri, beni bıktırdı oyuna 3K para yatırdım. Ama CS2'ye geçmeyi düşünüyorum, CS'deki aimim Valorant'ya göre daha sağlam, sizce CS2'de envanter dizip geçmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Ruslar ile uğraşmak sizin için sorun değilse geçilir.
micheal owen Kilopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.488 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2023 #10 werutaasu99 dedi: Valorant hesabını satmayı mı düşünüyorsun? Genişletmek için tıkla... Hayır durucak öylece.
werutaasu99 dedi: Valorant hesabını satmayı mı düşünüyorsun? Genişletmek için tıkla... Hayır durucak öylece.