CS2'ye geçilir mi?

Hocam eskidende CS oynuyordum yeni değilim 2K saatim var oyunda zaten Valorant oynarken CS2'de oynuyordum ama Valorant'ta yediğim 1 hafta ban sinirlendirdi beni.
O zaman direkt FACEIT gibi platformlardan başlamanı tavsiye ederim. FACEIT 4 ve 5 levele kadar acı çekiyorsun deli gibi stuck ve toxic oyuncu var sonrasında levelin yükseldikçe rahatlıyorsun

2 3 ay bekle. Güncelleme gelirse geç. Çok kötü şu anki durum.

Neye göre çok kötü? Bence şu an Valorant'tan cok daha ıyı optımızasyon sorunu olsa bıle şu an kı halıyle Valorant'ın optımızasyonundan daha ıyı. Ben CS:GO'da 600-900 FPS alırken Valorant'ta 200-250 FPS alıyorum ve ustune ustluk shutterıng yıyorum bu bıle bırakmak ıcın bır sebeptı. Sadece Valorant'ta oluyor bu durum. CS 2 optımızasyon sorunlu denmesıne ragmen gayet akıcı ve FPS düşmesi shutterıng olmadan rahatça oynuyorum.

@Mita Geçebilirsin. Ama oyun yeni açıldığı için bayağı bir hile kullanan var. Bir süre hileli oyuncular yaygın olacaktır. Hemen önüne geçilebilir bir durum değil çünkü. Zamanla hileler azaltılıp hatalar giderilince kısa sürede düzene binecektir. Zaten hilesini geçtim, ben de Valorant'tan geçtim. Yine velet dediğimiz kitle var ama ona göre çok çok az. Hele ki seçkin hesaba geçtikten sonra bayağı olgun bir oyuncu kitlesiyle karşılaştım. Arada sırada yaşı büyük dengesiz tiplerde geliyor ama ona da yapacak bir şey yok.

Neye göre çok kötü? Bence şu an Valorant'tan cok daha ıyı optımızasyon sorunu olsa bıle şu an kı halıyle Valorant'ın optımızasyonundan daha ıyı. Ben CS:GO'da 600-900 FPS alırken Valorant'ta 200-250 FPS alıyorum ve ustune ustluk shutterıng yıyorum bu bıle bırakmak ıcın bır sebeptı. Sadece Valorant'ta oluyor bu durum. CS 2 optımızasyon sorunlu denmesıne ragmen gayet akıcı ve FPS düşmesi shutterıng olmadan rahatça oynuyorum.

Yeni sistemler için doğru olabilir benim de FPS'im Valorant'tan düşük ama Valorant'tan akıcı olduğu kesin. Valorant'ta 500 civarı FPS alıyorum ama stuttering gerçekten fazla. Ayrıca input lag sorunu da var Valorant'ta. CS2'de ise competitive ayarlarda 300-400 FPS alıyorum fakat hem input lag daha az hem de stuttering olmuyor. Eski sistemler için tabii Valorant daha iyi olacaktır. Arkadaşın sistemi muhtemelen CS2 için yeterli bence geçmeli.

Spray patterni rezalet olmuş. Gerçekten CS:GO'da ki hissiyatı da vermiyor silahlar artık. Normalde haftalık ortalama 50 60 saat CS:GO oynuyordum. CS2 çıktığından beri arada bi girip XP kasıyorum.

Hâlâ Valorant'tan daha iyi bir oyun ama artık değer mi bilmiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı