CS2'ye optimizasyon güncellemesi ne zaman gelir?

Neden dostum, sadece Türkçe ve anlatımdan bahsediyorum. Ben ne tartışabileceğimi anlamadım. Ne zaman gelir net bir sorudur, cevabı vardır, bunun neyini tartışabilirsin?

Yani mesela, kargom ne zaman gelecek sorusunun cevabını, 1-3 gündür, hadii bunu tartışalım dersen, neden 1-3 gün diye tartışabilirsin anca.

Cidden anlamadım.

Hocam mesela bir tahmin yürütebiliriz ne zaman geleceği konusunda tartışabiliriz?

Neden dostum, sadece türkçe ve anlatımdan bahsediyorum. Ben ne tartışabileceğimi anlamadım. Ne zaman gelir net bir sorudur, cevabı vardır, bunun neyini tartışabilirsin?

Yani mesela, kargom ne zaman gelecek sorusunun cevabını, 1-3 gündür, hadii bunu tartışalım dersen, neden 1-3 gün diye tartışabilirsin anca.

Cidden anlamadım.
Hocam 1-2 dakika içinde gereksiz mesaj uyarısı alıcan. Ne alaka şimdi bu konu ile kargo. (Örnek olduğunu biliyorum)

Hocam GeForce NOW ile oynanıyor mu şu an CS2 bende oraya geçiş yapayım benim oyun kilitlenip kalıyor FPS bir sorunum yok ama oyun esnasında bir anda donup kalıyor düzelmiyor Görev Yöneticisi'nden kapatmak zorunda kalıyorum.

Ben GeForce NOW'dan 1060 ile oynadım. 60 FPS sabit verdi ama limit vardı. Limitin nasıl kaldırıldığını bilirsem net değerler verebilirim.

Hocam mesela bir tahmin yürütebiliriz ne zaman geleceği konusunda tartışabiliriz?
Tahmin yürütmek evet, ama tartışma, farklı bir konu.

Ama dostum, bu da çok anlamsız değil mi? Yani 1 hafta sonra da gelir, 3 ay sonra da. Belki bazı aletlere hiç gelmez.

Ama artık sorunun tahmin olduğunu anladığım için, rahatladım. Ben bu tür şeyleri oluruna bırakıyorum. Cyberpunk'ın düzelmesi yıllar aldı. Bu oyun daha basit ama bence uzun bir süre sistem seçecektir. Bende iyi çalışır sen de çalışmaz gibi.

Ben GeForce NOW'dan 1060 ile oynadım. 60 FPS sabit verdi ama limit vardı. Limitin nasıl kaldırıldığını bilirsem net değerler verebilirim.
Aslında birkaç ayarla akıcılığı yakaladım fakat benim problemim oyun esnasında bir anda kilitlenmesi ve düzelmemesi öylece donup kalması Görev Yöneticisi'nden kapatmak zorunda kalıyorum görev yöneticisindede yanıt vermiyor olarak gözüküyor umarım GeForce NOW'da da böyle sorun yaşamam :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı