CS2'yi sadece haftalık ödül için oynamak

okareli123

Decapat
Daha fazla  
Zamanında belli bir seviyeye gelenlere prime'ın ücretsiz verildiğini yeni hatırladım ilk haftadan da 48 lira kazandım. Galiba sadece haftalık ödül için haftada birkaç gün oynayacağım. Benim gibi yapan var mı? Bir de haftalık ödüller 40 liranın üstünde kazandırmaya devam eder mi yoksa düşüşe mi geçer?

Son düzenleme:
Zamanında belli bir seviyeye gelenlere Prime ücretsiz verilmiş yeni hatırladım ilk haftadan da 48 lira kazandım. Galiba sadece haftalık ödül için haftada birkaç gün oynayacağım. Benim gibi yapan var mı? Bir de haftalık ödüller 40 liranın üstünde kazandırmaya devam eder mi yoksa düşüşe mi geçer?
Ben de genelde haftalık çok az oynayabildiğimden öyle yapıyorum. Şansa bağlı haftalık ne kadar kazandıracağı. Bana 10 liralık kasa düştü mesela.

Dün Twitter de Silah Kasası düşmüş gördüm. Doğru da olabilir. Montaj da olabilir.
Screenshot_20231004-203144_Steam.jpg

Zamanında belli bir seviyeye gelenlere Prime'ın ücretsiz verildiğini yeni hatırladım ilk haftadan da 48 lira kazandım. Galiba sadece haftalık ödül için haftada birkaç gün oynayacağım. Benim gibi yapan var mı? Bir de haftalık ödüller 40 liranın üstünde kazandırmaya devam eder mi yoksa düşüşe mi geçer?

Bend bugün 35 TL'lik kasa düşürdüm sattım Paris kapsülleri açtım bir tane kırmızı çıkarttım.

Birkaç gün önce CS ile ilgili bir YT videosunun altına yaptığım yorumu buraya aynen yapıştırıyorum:)

"CS'yi önceden ciddi ciddi rank kasmaya oynardım, günde minimum 5000 bot vurmalı, çeşitli idmanlar yaparak ısınma yapardım falan. Sonra baktım ki oyun benim psikolojimi bozuyor rank kasacağım diye, sonu yok yani. Oyundan bir süre uzak durdum ve başka oyunlar oynadım. Sonra aklıma droplardan bir ek getiri sağlayabileceğim aklıma geldi. Çerçöp para etmeyen envanterimde biriken itemleri sattım, o itemlerin parasının hepsine yaklaşık 1,5 yıl önce 3 tane Prime hesabı aldım. Şimdi 4 tane Steam CS Prime hesabım var. Her account ayrı ayrı annemin, babamın, benim ve kardeşimin telefon numarasına bağlı ve telefonlarında Steam App yüklü. Her çarşamba-perşembe (ortalama iki gün, toplam 3-4 saat ayırıp) rütbe atlatıp drop alıyorum sadece, diğer hafta drop sistemi sıfırlanana kadar girmiyorum bile oyuna. Bu işin güzel bir yan ek getirisi oluyor bana. Gerekli kasa ve kapsül yatırımlarımı da yapıyorum ekstra olarak. Oyunu oynamaktan daha çok borsasını seviyorum... Ayrıca oyun oynayarak hem keyif alıyorum, hem para kazanıyorum. Ytd."

Technopat Haberler

Geri
Yukarı