CS'cilere taktik: Zula oynayın!

AlyTheAtSlayer

Hectopat
Katılım
15 Ağustos 2020
Mesajlar
36
CS oynuyorsanız taktiği veriyorum. Gidip Steam'den Zula'yı indiriyorsunuz, başlıyorsunuz oynamaya. Full CS taktikleri ile 1 haftada 43. seviye oldum. Millet beni maçtan atıyor hile diye ama bilmiyorlar ki ben full one tap atıyorum. Bu 9 yaş oyuncu kitlesi hareket ederek ateş etmeyi iyi bellemiş. Bizim gibi sıkarken çömelenlere karşı hiç şansları yok. Girin oynayın, çok güzel ağlıyorlar.
 
Ah, be. CS zamanını yaşadım ama o zamanlar çocuktum. Taktiklerim çok iyi değil. 1 haftada 43 seviye olmak gerçekten büyük başarı. Taktiklerinizi bekliyorum.
 
Bakın ben Zula oynadım. Önceden bayağıdır FPS oynamışlığım var ama Counter Blox Roblox'ta daha çok eğleniyorum çünkü Zula PtW oyunu yani pay to win. Benim para yatırmaya niyetim yok. Adam benden daha bot oynuyor, 2 saattir sıkıyorum, 3 canı var, adam bana şansa bala 2 sıkıyor, ölüyorum. Parası olanlar +7 çekiyor her şeye. Be nde +4 M6LWRC oynuyorum ama sıktı. Arada girip konuşmak için rekabet giriyorum sadece.
 
Zula P2W olmasa veya abartmasalar bu durumu potansiyeli olan bir oyun. En düşük donanımlı cihazlarda dahi problemsiz çalışıyor hile vb. sorunlarıda yok.
Bence gram abartma yok. P2W mantığının artık padişahı olmuş bir oyun. Kitlesini söylemeye gerek bile yok. Oyun direkt olarak zaten kopyala yapıştır. Potansiyeli olan bir oyun değil yani. Kitlesinden dolayı zaten hile sorunu yok. Hile açacak adam Zula'da hile açmaz gider CS'de açar. Zulada hileye gerek yok çünkü rakip takımdaki çocuk 10 yaşına yeni girdiği için klavye tutmayı bilmiyor olacak.
Hile sorunu var zaten de iyimser yaklaşalım hadi senin için.
 

Geri
Yukarı