Çözüldü CS'de fare hassasiyeti düzgün hissettirmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

449549

Hectopat
Birkaç gün öncesinde oyunu 16:9'dan 4:3'e aldım ve çözünürlüğü değiştirdim. Çözünürlükle beraber fare hassasiyeti de değişti tabii. Fare hassasiyetini adam edene kadar 4:3'ten sıkıldım 16:9'a geri döndüm. Bu noktadan sonra fare hassasiyetim hiçbir zaman eskisi gibi hissettirmedi. Çok hafif bir kayganlığı var veya kasıyor gibi. Bu da oyun performansımın ve kabiliyetimin içine ediyor.

Az önce Valorant indirdim ve fare hassasiyet kontrolüm gayet yerinde; isabetli ve akıcı. Yani sorun CS'te. Bu konu hakkında önerebileceği çözüm yolları olan var mı? Windows fare ayarlarından CS'in ayarlarına kadar her şeyini kurcaladım ancak nafile. Anaokullu çocuklarla Valorant oynamaya mecbur kalmak hiç istemiyorum.

Oyunu silip tekrar yüklediğimde problem çözülmedi. Oyun içi hemen hemen her ayarı "Sıfırla" seçeneğiyle default haline getirdikten sonra oyun dosyalarında config dosyaları dahil birçok dosyayı rastgele bir şekilde sildikten sonra Steam üzerinden oyun dosyalarını doğrula seçeneğini aktif ettim ve oyuna tekrar girdiğimde problem çözüldü.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı