CS'de hile nasıl kaldırılır?

efezxs

Decapat
Katılım
4 Şubat 2022
Mesajlar
214
Çözümler
1
Arkadaşlar CS'de seçkin paketim var ve yanlışlıkla hile kurdum. Arkadaşım link attı bedava kasa veriyor diye bunu kur diye falan filan ben de kurdum meğerse hile kurdurtmuş. Geri kaldırmayı bulamadım günlerdir bununla uğraşıyorum, oyunu sil yükle yapıyorum hile yine geliyor yapışıyor otomatikman. Paralı bir hileymiş.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Format atmanız gerekebilir. Buna benzer sorunu yaşayan insanlar var ve önerilen çözüm format. Ve bir daha bilmediğiniz linklere tıklamayın. Bir de şunu soracağım: Bedavaya CS kasası alınabileceğini nereden biliyorsunuz? Eğer sadece parayla satın alınabilen bir içerik başkaları tarafından bedava diye yutturuluyorsa o şey ya hiledir, ya da virüstür. Ben VAC banınız hayırlı uğurlu olsun demeden format atın daha iyi.
 
Son düzenleme:
Arkadaşlar CS'de seçkin paketim var ve yanlışlıkla hile kurdum. Arkadaşım link attı bedava kasa veriyor diye bunu kur diye falan filan ben de kurdum meğerse hile kurdurtmuş. Geri kaldırmayı bulamadım günlerdir bununla uğraşıyorum, oyunu sil yükle yapıyorum hile yine geliyor yapışıyor otomatikman. Paralı bir hileymiş.

Temiz bir format atın oyunu tamamen silin yapmak istemiyorsanız denetim masısından hileyi bulun kaldırın yine oyunu silip tekrar yükleyin. Neden indirme gereği duydunuz sorabilir miyim? Büyük ihtimalle VAC ban yersiniz ama yine de format ile oyunu tekrardan kurun derim.
 
Format atmanız gerekebilir. Buna benzer sorunu yaşayan insanlar var ve önerilen çözüm format. Ve bir daha bilmediğiniz linklere tıklamayın.
Ben zaten öyle her linke tıklayan biri değilim. Fakat 9 yaşında ki kardeşim de bilgisayarda oturup oyun oynuyor. Bana dedi ki ahmet abi cs2'de sana beleş kasa hilesi atmış ben de kurdum. Kızamadım da çocuğa.. Neyse tek çare hileyle oynamaya devam edicez maalesef. Lütfen beni bunun için suçlamayın kendimi steame ihbar ettim umarım gerekeni yaparlar.
 
Ben zaten öyle her linke tıklayan biri değilim. Fakat 9 yaşında ki kardeşim de bilgisayarda oturup oyun oynuyor. Bana dedi ki ahmet abi cs2'de sana beleş kasa hilesi atmış ben de kurdum. Kızamadım da çocuğa.. Neyse tek çare hileyle oynamaya devam edicez maalesef.
Hileyle oynamayın. VAC ban yersiniz. Temizinden format atın geçin.
 
Ben zaten öyle her linke tıklayan biri değilim. Fakat 9 yaşında ki kardeşim de bilgisayarda oturup oyun oynuyor. Bana dedi ki Ahmet abi CS2'de sana beleş kasa hilesi atmış ben de kurdum. Kızamadım da çocuğa. Neyse tek çare hileyle oynamaya devam edeceğiz maalesef.

Yukarıda yazdığımı deneyin.
 
Oyunu tamamen kaldırın ve silin. Hile kalıntılarının olabilmesi ihtimaline karşı temp ve app klasörlerini kontrol edin. Hileyi inject etmediğiniz zaman kolay kolay ban yemezsiniz merak etmeyin.
Bundan sonrada bilmediğiniz linklere tıklamayın.
 
Oyunu tamamen kaldırın ve silin. Hile kalıntılarının olabilmesi ihtimaline karşı temp ve App klasörlerini kontrol edin. Hileyi inject etmediğiniz zaman kolay kolay ban yemezsiniz merak etmeyin.
Bundan sonra da bilmediğiniz linklere tıklamayın.

Oyunu silip yüklüyorum, silip yüklediğim zaman zaten otomatikman kendini inject ediyor hile oyuna. Sülük gibi yapışıyor yani, muhtemelen sistem dosyalarıyla kendini değiştirmiş. Az önce arkadaşım dedi ki "şakasına atmıştım neden hemen kuruyorsun, revo uninstaller ile kaldır cs'yi" Ben de şimdi öyle yapacağım umarım düzelir.
 

Geri
Yukarı