CS'de övgü boost almak işe yarar mı?

Daha fazla  
Arkadaşla rekabetçi girerken benim güven faktörümün düşük olduğu gözüküyor oyunun chatinde. Uyarı verdi hatta, güven faktörünüz bu kişiye göre çok düşük, oyun deneyiminiz düşük olabilir gibisinden. Şimdi bu bazı sitelerde de övgü boost satanlar var. Bu sistem gerçekten işe yarar mı, güven faktörü gerçekten yükselir mi?

Son olarak bu boost bana oyundan VAC ban falan yedirir mi?

Arkadaşla rekabetçi girerken benim güven faktörümün düşük olduğu gözüküyor oyunun chatinde. Uyarı verdi hatta, güven faktörünüz bu kişiye göre çok düşük, oyun deneyiminiz düşük olabilir gibisinden. Şimdi bu bazı sitelerde de övgü boost satanlar var. Bu sistem gerçekten işe yarar mı, güven faktörü gerçekten yükselir mi?

VAC yemezsin, bi işe de yaramaz.

CS:GO gibi CS2'ye kıyasla resmî eşleştirmenin daha tutarlı olduğu oyunda bile bir işe yaramadıysa (ki kendim bizzat deneyimledim, hiçbir işe yaramadı) CS2'de asla işe yaramaz. Boşuna paranızı harcamayın.

Hocam çözüm yapacak mısınız?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı