CS'de seçkin almak mı skin almak mı daha mantıklı?

Makaleler
2
Merhaba CS'de skin almayı planlıyorum. 5-10 dolar arası ak vs önerirseniz sevinirim. Bir de seçkin almak mı daha mantıklı skin almak mı sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam seçkinin üst üste zamlanmasından dolayı haftaya ücretsiz bir şekilde sadece birkaç centlik kasalarla fiyatını çıkarması biraz zor değil mi?

Şu an kasa drop havuzunda 5 kasa var en düşük 30 cent en çok 2.2 dolar olmak üzere % 1 gibi düşük bir şansa 80 dolarlık kasada atabilir. Hem seçkin olmadan girsen hile gelme olasılığı çok yüksek. FACEIT girceksen orası ayrı. Uzun vadeli oynayacaksan ki kesin öyledir seçkin kat be kat daha mantıklı.

Merhaba CS'de skin almayı planlıyorum. 5-10 dolar arası ak vs önerirseniz sevinirim. Bir de seçkin almak mı daha mantıklı skin almak mı sizce?

AK-47 ıce coale alınabilir nightwish alınabilir ikisini de kullandım nightwish daha güzel gibi seçkin olayı da şöyle ben normalde FACEIT oynuyordum arkadaşlarım seçkin oynuyordu birlikte oynayalım diye onlar seçkin ısmarladı bana şimdi girdiğimiz her 3 maçta 3 hile geliyor bir de bir takımda hile olunca karşı takımdan biri de açıyor hemen haftalık düşen kasa da min 50 cent Max da yakın zamanda 70 dolara yakın fiyatı olan bir sg var ondan atmış herkese tamamen şans ben olsam FACEIT oynar seçkine vereceğim 15 dolar ile parayı birleştirir Desert Eagle kumicho Dragon alırdım.

AK-47 ıce coale alınabilir nightwish alınabilir ikisini de kullandım nightwish daha güzel gibi seçkin olayı da şöyle ben normalde FACEIT oynuyordum arkadaşlarım seçkin oynuyordu birlikte oynayalım diye onlar seçkin ısmarladı bana şimdi girdiğimiz her 3 maçta 3 hile geliyor bir de bir takımda hile olunca karşı takımdan biri de açıyor hemen haftalık düşen kasa da min 50 cent Max da yakın zamanda 70 dolara yakın fiyatı olan bir sg var ondan atmış herkese tamamen şans ben olsam FACEIT oynar seçkine vereceğim 15 dolar ile parayı birleştirir Desert Eagle kumicho Dragon alırdım.
Hocam selamlar, düz CS liginiz ve ya seviyeniz nedir. Bu aralar ben de geri döndüm oyuna ama hile olayı geçmişe göre oldukça azalmış diye gördüm.

Hocam selamlar, düz CS liginiz veya seviyeniz nedir? Bu aralar ben de geri döndüm oyuna ama hile olayı geçmişe göre oldukça azalmış diye gördüm.

Teğmen, Nova 3 ortalama bunun rankla alakası yok CS2 güncellemesi geleli kaç yıl oldu hala hileyle oynayan adam hileyle oynuyor Valorant'ın hypesini almak için erken çıkardılar ellerinde patladı düzeltmek için çaba bile sarf etmiyorlar dün 3 kişi bir adamı 500 kez raporlamışızdır mevlana hack açıp SSG şov yaptı adam eğer senin hile sistemin bunu algılayamıyorsa ne işe yarıyor senin hile sistemin.

Teğmen, Nova 3 ortalama bunun rankla alakası yok CS2 güncellemesi geleli kaç yıl oldu hala hileyle oynayan adam hileyle oynuyor Valorant'ın hypesini almak için erken çıkardılar ellerinde patladı düzeltmek için çaba bile sarf etmiyorlar dün 3 kişi bir adamı 500 kez raporlamışızdır mevlana hack açıp SSG şov yaptı adam eğer senin hile sistemin bunu algılayamıyorsa ne işe yarıyor senin hile sistemin.
Bence rankla bi noktada alakası oluyor, düşük ranklerde gelmesi daha olası. Tabii ki anticheat servisi halen düzgün çalışmıyor. Fortnite nasıl yaklaşıyorsa hile kullanımına benzerini yapmalı valve. Youtube'da hile özendirmesi yapanlara ceza verdirmeli kaldırmalı gibi gibi çözüm çok ama yapan yok.

Bence rankla bir noktada alakası oluyor, düşük ranklerde gelmesi daha olası. Tabii ki anticheat servisi halen düzgün çalışmıyor. Fortnite nasıl yaklaşıyorsa hile kullanımına benzerini yapmalı Valve. YouTube'da hile özendirmesi yapanlara ceza verdirmeli kaldırmalı gibi gibi çözüm çok ama yapan yok.

Uğraşmıyorlar bazen düşünüyorum acaba hileyi Valve mi satıyor diye.

FACEIT'in sistemi o kadar iyi ki smurfu de banlıyorlar küfür edeni de banlıyorlar ırkçılığıda banlıyorlar mükemmel bir şey.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00