Seçkin al kaç haftaya kendi parasını çıkarır onunla skin alırsın hem seçkin olmadan CS oynamak çok mantıksız.
CS'yi genel olarak az oynadım rank kasmayacağım eğlencesine ara sıra girmeyi planlıyorum. Bir de bu her hafta kasa olayında her hafta kasa değişiyor mu, her hafta 1 kasa mı veriyor. Ya da bu kasaya ulaşmak için XP falan mı kasmamız gerekiyor.
Her hafta rütbe atladığında 1 kasa 1 skin 2 grafiti gibi bir drop oluyor. Kasalarda 5 tane common kasa var baya bi rare kasa var 86 dolara kadar çıkıyor. Skinlerde de de genelde 5-10 cent atıyor. Ama şansın yaver giderse 50 cent 3 dolara kadar çıkabilirsin. Aşırı şanslıysan değerli skinler gelebilir. Her hafta aynı kasa da çıkabilir bu arada atmayayım. Bence arada sırada oynasan da seçkin almak iyidir. Oynadığın adamlara kadar etkiliyor evet hile var ama yine de aşırı değil.CS'yi genel olarak az oynadım rank kasmayacağım eğlencesine ara sıra girmeyi planlıyorum. Bir de bu her hafta kasa olayında her hafta kasa değişiyor mu, her hafta 1 kasa mı veriyor. Ya da bu kasaya ulaşmak için XP falan mı kasmamız gerekiyor.
Her hafta rütbe atladığında 1 kasa 1 skin 2 grafiti gibi bir drop oluyor. Kasalarda 5 tane common kasa var bayağı bir rare kasa var 86 dolara kadar çıkıyor. Skinlerde de de genelde 5-10 cent atıyor. Ama şansın yaver giderse 50 cent 3 dolara kadar çıkabilirsin. Aşırı şanslıysan değerli skinler gelebilir. Her hafta aynı kasa da çıkabilir bu arada atmayayım. Bence arada sırada oynasan da seçkin almak iyidir. Oynadığın adamlara kadar etkiliyor evet hile var ama yine de aşırı değil.
DM'de hiç gelmemesi enteresan en çok oralarda gördüm hileleri. Al seçkini her hafta 3-5 Dereceli maç atarsın bi yandan haritaların smoke, moli gibi yerlerini öğrenirsin. Aim ve peek çalışırsın ustalaşmaya çalışırsın bi yandan da her hafta 1-2 kasa açar keyfine bakarsın. Faceit bana hiçbir zaman oyunun kendi dereceli sistemi gibi zevk vermeyecek.Genelde DM atıyorum CS'de hiç hile gelmedi şu ana kadar. Genel olarak DM oynuyorum yani.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.