Çözüldü CsFloat satışı iptal edilirse ne olur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MScofieldz

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Ben bir skin sattım ve sitede koruması var, 3-4 günü kaldı. İptal edebilir miyim, edersem ne olur? Yardım ederseniz sevinirim.

M4A4 temukau 0.19 floatlıydı hocam. Kalıcı ban işi hoşuma gitmedi 700'e satmıştım da iki katı fiyatına çıkınca bir düşündüm. Sizce değer mi?

Hoşuna mı gitmedi tüh. Hocam sizin gibi insanlardan bıktık ya, sence yaptığın etik mi ticaret bitmiş sen parada anlaşmışsın sonra adam sanki seni dolandırmış gibi gidip dolandırıldım deyip takası iptal ediyorsun. Umarım ileride aynı durumun daha kötüsüyle karşılaşırsın.

Bir de buradaki arkadaşlar sanki bu çocuk dolandırılmış gibi yardım ediyor :d ticareti bozmak nedir

Hiç belli olmaz hocam skin piyasası aşırı değişken. Yeni güncelleme öncesine kadar kimse böyle bir şey olacağını bilemezdi.

Hocam merhaba ben 2.8k dolarlık bir bıçak sattım daha bugün önümüzdeki 3--4 gün içinde çok artarsa iptalini düşünüyorum ne yaptınız siz durum nedir siteden ban yedinizmi

Hocam merhaba ben 2.8k dolarlık bir bıçak sattım daha bugün önümüzdeki 3--4 gün içinde çok artarsa iptalini düşünüyorum ne yaptınız siz durum nedir siteden ban yedinizmi
Hocam siteden kalıcı ban yiyorsunuz eğer iptal ederseniz. Başka bir Steam hesabı üzerinden girmeniz gerekiyor. Steamden de 1 ay pazar banı yiyorsunuz yani 1 ay daha beklemeniz lazım satabilmek için.

Hoşuna mı gitmedi tüh. Hocam sizin gibi insanlardan bıktık ya, sence yaptığın etik mi ticaret bitmiş sen parada anlaşmışsın sonra adam sanki seni dolandırmış gibi gidip dolandırıldım deyip takası iptal ediyorsun. Umarım ileride aynı durumun daha kötüsüyle karşılaşırsın.

Bir de buradaki arkadaşlar sanki bu çocuk dolandırılmış gibi yardım ediyor :d ticareti bozmak nedir
Hocam sonuçta iki tarafta mağdur oluyor. Problem tamamen Valve'de bu trade geri alma olayı işi bozdu maalesef. Eskiden haftada bir hızlı al sat ticareti yapabiliyorken şuan skini satıp 8 gün parayı bekliyorsunuz. Bir al sat en kısa 15-16 gün sürüyor. O arada oluşan fiyat değişimleri eskiden çok koymuyordu ama son güncelleme ile inanılmaz fiyat çıkışları yaşandı. Etik mi? Değil ama tutup da 3. parti sitede bunları yapanı da yadırgamam.
Esas Çinliler dalga geçer gibi 3. parti sitelerde saçma derecede ucuza skin satıp pazarı kırdı sonra hepsini iptal etti. O arada pazar düşüşünü görüp skinlerini steam marketten ucuza satanlar mağdur oldu çünkü geri alamayacaklar. Büyük ihtimalle hepsini yine oradan Çinliler topladı. Esas dolandırıcılar bunlar. Aylardır steam marketini manipüle edip duruyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı