CSFloat takas iptali ban sebebi mi?

• Konuyu başlatan nopro
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 256

nopro

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar, CSFloat’ta alıcı itemimi aldıktan sonra ben sadece satışı onaylayıp tradeyi göndermeden satışı iptal edersem herhangi bir ceza var mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Cezası yine satışı kabul edip trade attıktan sonra iptal ettiğin zamankiyle aynı mı yoksa farklı mı?

Kanka ne cezası var bir söylesen aklımdan geçirmem. Özel bir durumdan bahsediyorum umsrım anlamışındır. Bunu alıcıyla iletişime geçmek için yapıcam.

Kanka ne cezası var bir söylesen aklımdan geçirmem. Özel bir durumdan bahsediyorum umsrım anlamışındır. Bunu alıcıyla iletişime geçmek için yapıcam.
CSFloat ve bağlı olduğu sitelerden ban yiyorsun, tekrar aynı hesap vs. kullanılamıyor.

Kanka ne cezası var bir söylesen aklımdan geçirmem. Özel bir durumdan bahsediyorum umsrım anlamışındır. Bunu alıcıyla iletişime geçmek için yapacağım.

Hocam merhaba bugün büyük bir satış yaptım 2.8k$lık ilerleyen günlerde artma şansıda var iade edebilirim sizde durum nedir iptal olduktan sonra neler oluyor

Hocam merhaba bugün büyük bir satış yaptım 2.8k$lık ilerleyen günlerde artma şansıda var iade edebilirim sizde durum nedir iptal olduktan sonra neler oluyor.

Reis, benim eşyamı Steam pazarına ve aynı zamanda CSFloat'a da koymuşum. Takası onayladım ama pazara da koyduğum için takas göndermede sorun oldu. Gönderemediğim için takas göndermem için bana tanınan süre bitti ve satış iptal oldu. Hesap bakiyemden 1 dolar çekildi. Desteğe takas göndermeye çalıştığımda çıkan hatayı yazdım, 1 doları geri verdiler ama o ara ban yedim mi yemedim mi bilmediğim için başka ne gibi destekte bulundular bilmiyorum. Bu arada yanılmıyorsam sattığın skine göre alacağın ceza değişiyor. Sanırım satışın %4'ü ceza olarak kesiliyor.

Reis, benim eşyamı Steam pazarına ve aynı zamanda CSFloat'a da koymuşum. Takası onayladım ama pazara da koyduğum için takas göndermede sorun oldu. Gönderemediğim için takas göndermem için bana tanınan süre bitti ve satış iptal oldu. Hesap bakiyemden 1 dolar çekildi. Desteğe takas göndermeye çalıştığımda çıkan hatayı yazdım, 1 doları geri verdiler ama o ara ban yedim mi yemedim mi bilmediğim için başka ne gibi destekte bulundular bilmiyorum. Bu arada yanılmıyorsam sattığın skine göre alacağın ceza değişiyor. Sanırım satışın %4'ü ceza olarak kesiliyor.

Hocam hesapta bakiye yok nasıl ceza yapacaklar o kunuya iskelet doppler Sapphire sattım fiyat çok hareketli

Orasını bende bilmiyorum. Ne kadar fark var ona göre değerlendir. Ne de olsa ban yeme riskin var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı