CSFloat'tan para çekme süreci nasıl ilerler?

Arkadaşlar merhaba bu konular hakkında bilgim sıfır devlet bankası ziraat üzerinden yapsam zorluk çıkar mı bir de günlük hayatta kullandığım IBAN'ı mı yazmam lazım yoksa döviz IBAN'ı mı?

Yılların envanterini sattım CSFloat güvenilir en az komisyon bu şekilde vermiş oldum.

Ziraat 2 günde geçiyor hesaba 7950 dolar aldım toplamda son 1150 dolar kaldı onu da çekeceğim.

İlk başta 2-3 ucuz 50 dolarlık item sattım denemek amaçlı o biraz geç geldi ama diğer işlemler çok hızlı geliyor.

Özellikle e-mail üzerinden kimlik ve banka doğrulama yapın.
hocam kısaca yanıtlar mısınız size zahmet yeniyim hiç bilgim yok ziraatin swift kodunu nerden öğrenebilirim bir de günlük hayatta kullandığımız ibanı mı yazmamız lazım yoksa döviz ibanı mı

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba bu konular hakkında bilgim sıfır devlet bankası ziraat üzerinden yapsam zorluk çıkar mı bir de günlük hayatta kullandığım IBAN'ı mı yazmam lazım yoksa döviz IBAN'ı mı?

hocam kısaca yanıtlar mısınız size zahmet yeniyim hiç bilgim yok ziraatin swift kodunu nerden öğrenebilirim bir de günlük hayatta kullandığımız ibanı mı yazmamız lazım yoksa döviz ibanı mı
TL ibanı yazmalısın sakın döviz yazma para tekrar stripe hesabına döner.
Ziraat swift kodu TCZBTR2AXXX

Hocam kısaca yanıtlar mısınız size zahmet yeniyim hiç bilgim yok ziraatin Swift kodunu nereden öğrenebilirim bir de günlük hayatta kullandığımız IBAN'ı mı yazmamız lazım yoksa döviz IBAN'ı mı?

TL hesabınızın IBAN'ını ve hesabın isim soyisimini yazacaksınız Swift kodu TCZBTR2AXXX.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı