CSFloat'tan para çekme süreci nasıl ilerler?

Konuyu okuyarak çekim yaptım ve elime ulaştı, öncelikle en az 5 dolar çekebiliyorsunuz, isim soy isim kısmını büyük ve İngilizce harflerle yazmanız gerekiyor TL IBAN'ı ve bankanızın sonu 3X ile biten Swift kodu gerekiyor. Devamında stripe üzerinden kimlık onayı yaparsanız süreç hızlanıyor, 19 Kasım 14.24'te talep oluşturdum, 20 Kasım 10.20'de tutar banka hesabıma geçmiş ve kullanılabilir bakiyede gözüküyordu. Yüksek komisyon kesen alternatiflerdense CSFloat tercih etmek daha mantıklı.

28 eylül de çekim talebi verdim ismi yanlış yazdığım için ayın 3 ekimde red verdi sonra tekrar çekim talep ettim yine yanlış yazmışım ama para gönderim aşamasındayken red vermeden ismimi değiştirdim bu sefer doğru yaptım 10 gün bekledim gelmedi şimdi başka banka değiştirdim ayın 4ünden beri paid görünüyor
Ben isim soyisim yerine küçük yazdığım için gelmedi sanırım para. İlk çekim islemi paid olarak gözüküyor 2. İşlemim yolda gözüküyor. 2. İşlem paid olarak gözükmeden isim soyisim değiştirsem para hesaba gelir mi acaba? Yoksa bekleyeyim mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı