Hasan Genç Hectopat Katılım 18 Ocak 2017 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2018 #1 Öncelikle merhabalar. CSGO oyununda 150 FPS civarında oynuyordum. Fakat oyunu kapayıp açtığım zaman FPS 40'lara kadar indi. Artık oyun oynanmaz hale geldi. Her şeyi denedim ama nafile. FPS arttırmanın yolu yok mu ? Yardımlarınızı bekliyorum.
Öncelikle merhabalar. CSGO oyununda 150 FPS civarında oynuyordum. Fakat oyunu kapayıp açtığım zaman FPS 40'lara kadar indi. Artık oyun oynanmaz hale geldi. Her şeyi denedim ama nafile. FPS arttırmanın yolu yok mu ? Yardımlarınızı bekliyorum.
Hasssaki Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2021 #11 batuhanbarutcu dedi: Sistem gereksinimleri düşük olduğu için az FPS alan oyuncular Technopat'ın bu rehberini okuyabilir. Genişletmek için tıkla... Sistemi yüksek olup düşük fps alan peki Artı 0 Eksi
batuhanbarutcu dedi: Sistem gereksinimleri düşük olduğu için az FPS alan oyuncular Technopat'ın bu rehberini okuyabilir. Genişletmek için tıkla... Sistemi yüksek olup düşük fps alan peki