CSGO günden güne FPS düşmesi

Blnt doğan

Hectopat
Daha fazla  
Ben CSGO menüsünde normalde her zaman 230 FPS alırım ama bugün bir girdim 200-190 FPS arası gidip geliyor menüde ve oyunda dünden beri güncelleme de olmadı. 2. defa olunca format attım bugün yine oldu. Rekabetçi girdim. CT basede 80 FPS alırken şimdi 50 FPS HTRF'yi de değiştirdim kulaklık olarak ama yine oldu. Sürekli oluyor. Bir gün 200 bir gün 230 FPS oluyor. Bu iki gündür de hiç düzelmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim, menüde aldığın FPS'i yazman neyine yarıyor anlamadım? 999 da alsan ne değişecek, oyuna girdiğinde FPS değerin düşmüyor mu zaten? Ben sana 50 kere yazdım çözümünü, 50 tane de konu açtıb böyle, 80 FPS alıyorsanız eğer sisteminizi güncelleyin, format atmak çözüm değil. Şunu anlasanız keşke.

Kardeşim, menüde aldığın FPS'i yazman neyine yarıyor anlamadım? 999 da alsan ne değişecek, oyuna girdiğinde FPS değerin düşmüyor mu zaten? Ben sana 50 kere yazdım çözümünü, 50 tane de konu açtıb böyle, 80 FPS alıyorsanız eğer sisteminizi güncelleyin, format atmak çözüm değil. Şunu anlasanız keşke.
Arkadaş FPS düştükten sonraki sayıları karşılaştırmış, ben menüde 300 oyunda 80 FPS alıyorum yazmamış.

Şimdi kardeşim ilgin için teşekkürler ama updateleri yaptım hepsini hemde ama 6 gün boyuca düzgün oynadım bugün açtım yine aynı 200 fpseye düşmüş ayrıca biraz daha sakin cevaplar yazmanı rica ederim başka önerin varsa söyleyebilirmisin

CS:GO'da sürekli bir update geliyor. Bu nedenden dolayı FPS düşüşleri yaşamanız gayet normaldir ve sürekli format atmanıza gerek yoktur. Ayrıca, 100 FPS alsanız bile bunu farketmezsiniz net_Graph ayarı açık olmadığı sürece veya FPS drop yemediğiniz sürece. O yüzden sayısal değerlere pek takılmamanızı öneririm. Çok takılıyorsanız sisteminizi güncelleyin.

Şimdi kardeşim ilgin için teşekkürler ama updateleri yaptım hepsini hemde ama 6 gün boyuca düzgün oynadım bugün açtım yine aynı 200 fpseye düşmüş ayrıca biraz daha sakin cevaplar yazmanı rica ederim başka önerin varsa söyleyebilirmisin
Kusura bakmayın, evet günden güne malesef dengesiz bir oyun oldu o çıktı ama farketse farketse maksimum 20-30 FPS dalgalanma olur, belki de donanımsal bir sorununuz vardır?

Kusura bakmayın, evet günden güne malesef dengesiz bir oyun oldu o çıktı ama farketse farketse maksimum 20-30 FPS dalgalanma olur, belki de donanımsal bir sorununuz vardır?
İlginize minnettarım önerilerinize uyacağım.

CS:GO'da sürekli bir update geliyor. Bu nedenden dolayı FPS düşüşleri yaşamanız gayet normaldir ve sürekli format atmanıza gerek yoktur. Ayrıca, 100 FPS alsanız bile bunu farketmezsiniz net_Graph ayarı açık olmadığı sürece veya FPS drop yemediğiniz sürece. O yüzden sayısal değerlere pek takılmamanızı öneririm. Çok takılıyorsanız sisteminizi güncelleyin.
Net graph ayarım açık zaten ve sayısal değerler düşüyor ve oyunda kasıyor oyunda kill almak için p90 kulanıyorum p90 da bile kasıyor ama fazla sekmediği için kill alabiliyorum en azından ilginiz için teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı