CSGO için monitör mü yoksa ekran kartı mı önemli?

Srayne

Megapat
Daha fazla  
Ben amatör olarak e-spor ile ilgileniyorum. Counter Strike olarak. Ama başka online oyunlara ilgim var R6, PUBG vb. benim sistemim ise şöyle:

İşlemci: İntel Core i5 6600
Ekran Kartı: MSİ GTX970
Anakart: Gigabyte Z170 k3
Ram: Kingston 8GB Hyperx Fury Black DDR4 2133MHz CL14

Sizce 144hz monitör mü yoksa ekran kartını mı yükseltiyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
144Hz 2K bir monitör güzel olabilir bütçeniz varsa.
Benim ekran kartı 2K desteklemiyor diye biliyorum .

Oyunlarda 144+ FPS alıryorsan, monitör almak daha mantıklı. Sizin sisteminiz 144+ FPS alabilir. Kaç FPS alıyorsunuz?
Oyundan oyuna değişiyor. CS:GO'da kesinlikle çıkıyorum.

İkisi de önemli. Şuan ekran kartız halen kullanmak için iyi. 144Hz monitör alabilirsiniz.
Ben böyle hikayeli oyunlar değilde daha çok online oyun oynuyorum ve oyunlarda kaliteye önem vermiyorum. Sizce hangi seçeneği seçsem karar veremedim ama bazı kişiler ekran kartı diyor bazıları 144hz'e çıkar diyor.

144hz'e çıkar farkı göreceksin. Özellikle profesyonel olarak CS:GO ile ilgileniyorsan önceliğin monitör olsun. Ekran kartın 144 FPS üzeri almaya çok müsait. Ben GTX 960 ile 1080P çözünürlük en yüksek ayarlarda 200 FPS alıyorsam, sen kesinlikle daha yüksek alacaksın. :)

144hz'e çıkar farkı göreceksin. Özellikle profesyonel olarak CS:GO ile ilgileniyorsan önceliğin monitör olsun. Ekran kartın 144 FPS üzeri almaya çok müsait. Ben GTX 960 ile 1080P çözünürlük en yüksek ayarlarda 200 FPS alıyorsam, sen kesinlikle daha yüksek alacaksın. :)
Sadece CS:GO değilde Pubg'de oynuyorum ama onda optimizasyon sorunu olduğu için 144'ün üstüne çıkamıyorum. Çok fazla olmasada R6 da oynuyorum. Sence hala daha yükseltmeli miyim?

Sadece CS:GO değilde Pubg'de oynuyorum ama onda optimizasyon sorunu olduğu için 144'ün üstüne çıkamıyorum. Çok fazla olmasada R6 da oynuyorum. Sence hala daha yükseltmeli miyim?

Hocam ya PUBG ya CS:GO karar ver. :) İkisi birlikte olmaz. :p Yani demek istediğim şuanda bir karar vermen gerekiyor. Monitör alırsan CS:GO yararına olacak, Ekran kartı yükseltirsen PUBG yararına olacak.

Hocam ya PUBG ya CS:GO karar ver. :) İkisi birlikte olmaz. :p Yani demek istediğim şuanda bir karar vermen gerekiyor. Monitör alırsan CS:GO yararına olacak, Ekran kartı yükseltirsen PUBG yararına olacak.
Pubg işlemci isteyen bir oyun ekran kartım 1080ti olsa bile olsa hemen hemen aynı fps alırım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı