CSGO OverWatch Ban Videosunu İzlemek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Shel_by

Kilopat
Katılım
1 Nisan 2018
Mesajlar
422
Selam, bugün overwatch ban yedim fakat ban yediğim oyunun (elin) videosu var mıdır acaba bunu nereden bulabilirim ? Ve diğer giriş yaptığım hesap da banlandı bunun yanında ? Oysa ki onda hile açmamıştım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten hile açtığınızı kabul ediyorsunuz isteseniz de açılmayacak o ban ve videoyu da size göstermezler. Diğer hesabı da aynı telefon numarası veya e-posta ile açtığınızdan dolayıdır.
 
Oysa ki onda hile açmamıştım.
Diğerinde açtım mı demek bu anlamadım?

Soruna gelecek olursan eğer iki hesapta ortak bir telefon numarasına sahipse birinin ban yemesi diğerini etkiler. Ve görmeniz mümkün değil.
 
Hile açıp, ban yiyip burada ağlama, git Steam’e ağla.
Bu konular neden ve nasıl onaylanıyor anlayamıyorum..
Neden bir insan ban yiyeceğini bile bile hile açıp başkalarının hakkını yer ki?
Konu ile ilgili şunu söyleyeyim, telefon numarası veya e-posta adresin iki hesapta da aynı olduğundan olabilir.
 
Allah bilir kaç maç hile yaptın işte birinden hatta diğerlerinden de yemişsindir. Son maçlar kısmından izleyebilirsin hileyle nasıl adam vurduğunu.
 
Şaka gibi olay yemin ederim adam main hesap banlandı diyor ve üzerine diğer hesapta hile açmamıştım oysaki diyor. Bak sen şu işe, sevimli hilecimiz bide üzerine hile yaptığı maçın demosunu istiyor. Başka bir arzun var mı cidden dalga geçer gibi bir de konu açıyorsun. Senin gibi hilecileri her gün overwatch yaparak azda olsa azalmanız için katkı yapmaya çalışıyorum nedir oyunda hilecilerin kökü kurusun diye ama beyefendi burada konu açma cesareti gösteriyor valla tebrik ederim bravo kardeşim böyle devam et.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı