CSGO oyundan atma sorunu

okanatahan

Kilopat
Katılım
26 Şubat 2017
Mesajlar
46
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, ben yaklaşık 2 aydır Counter-Strike Global Offensive oyuncusuyum. Herkesin bilgisayarında bulunan program ve özellikler menüsüne girdikten sonra karşıma Catalyst Control Center çıktı. Bende ne olduğunu araştırmadan silmeye çalıştım fakat silmeme izin vermedi ve karşıma garip bir uyarı geldi. Daha sonra ekran kartım ile alakalı olduğunu öğrendim.

Ekran kartımın özelliklerine baktım ve bunu gördüm : AMD Mobility Radeon HD 5000 Series.Buna uygun olan uygulamayı AMD'nin sitesinden buldum ve indirdim. İndirdiğim Installerın adı ise :''non-whql-32bit-nieg-radeon-crimson-16.2.1-win10-win8.1-win7-feb27 ''. Program adı ise : AMD Radeon gibi bir şey. Aşağıya ilgili fotoğraflarını koyacağım zaten.

Kurulumunu yaptıktan sonra bilgisayara restart attım. Bu olaydan sonra CS:GO oyununa girdim ve +graph özelliğini açtım. Yükleme ekranında oyuna girerken CMD özelliği 128.0/s'ye çıktı ve kırmızı ile gösteriliyordu. Eskiden orası 32.0/s'di. Artık her oyuna girdiğimde ya oyun esnasında ya da oyuna girerken beni oyundan atıyor. Her şeyi denedim fakat yine de düzelmedi.

Bir ara gerekli uygulamayı, AMD Radeon'u, sildim fakat o zaman ekran çözünürlüğü azaldı ve ekran kartı bağdaştırıcısı gözükmediğinden geri yükledim. Bilgisayarımın özelliklerini de aşağıya koyacağım fotoğraf olarak. Lütfen acil yardım edin. Şimdiden teşekkürler.

Screenshot_1.png
Screenshot_2.png
Screenshot_4.png
Screenshot_3.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tick rate 32'den 128'e çıkmış. Tick rate ayarlamayı internetten bakarak 64 tick'e getirmeni öneririm. Neden 64 tick dersen, en rahatı. 128 tickte mermiler rakibin içinden geçebiliyor, laglı serverlar gelebiliyor vs. vs.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı