CSGO'da FPS'im çok düşük

Hüseyin Kanep

Hectopat
Katılım
30 Nisan 2018
Mesajlar
46
Merhabalar Windows 7 işletim sistemi kullanıyorum format atmadan önce CSGO'da yaklaşık olarak 80 100 arası FPS alıyordum. Format attıktan sonra herşeym güncel olmasına rağmen driverlerım vs güncel olmasına rağmen 30 FPS'in üstüne çıkamıyorum maç esnasında 10 20 arası FPS alıyorum yardımcı olursanız sevinirim. Sistemim kötü ama bu sistemle 2 ay evvel gayet iyi performans alıyordum açıkçası.

NOT: Ekran kartım güncel + NVİDİA Denetim masası ayarlarım en düşükte ayarlı + Bilgisayarım maksimum performans modunda.
 

Dosya Ekleri

  • dadasdasdsada.PNG
    dadasdasdsada.PNG
    5,3 KB · Görüntüleme: 30
64 bit işletim sistemine 3 gb ram yetmeyebiliyor, 32 bit kur daha rahat çalışır. Ayrıca driverların güncel değil 32 bit kurup kendin kur nvdianın sitesinden w7 artık desteklenmeyen bir işletim sistemi.
 
Ekran kartı: Geforce GT 420

Peki bana Windows 7 32 bit iso dosyasının linkini atarmısınız?
@@evdeneve21 @@Birben Windows 7 32 Bit kurdum yine aynı yine FPS çok düşük ne yapmam gerkiyor lütfen yardımcı olur musunuz? Bildiğiniz Windows 7 ayarları veya oyunları hızlandırmak için önerdiğiniz uygulamalar var mı?
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı