Merhabalar kısa konuşmayı düşünüyorum bu sistem hakkında.
VAC nedir? V.A.C oyun ile birlikte çalıştırılırken (exe) genel olarak oyunun genetik yapısını değiştiren bir dosyayı banlama türüdür.
Haksız V.A.C yedim ne yapmalıyım ne olacak ?
Haksız yediğine bir kanıt getirmelisin hile kullanmadığına ilk olarak
sonra Steam desteğe.
Yasaklanmam hakkında ek bilgi sağlamak ve de hesabımın incelenmesini talep istiyorum. Hesabımda üçüncü parti yazılım kullanmadığıma eminim... Envanterimin olduğunu da hesaba katarsak böyle bir şeye kalkışmam bile... Bilgisayarımda açık olan ve de arka planda aktif olarak kullandığım programlar şunlardır.
- Discors
- Vibrancegui,VİBRANCEGUI
Steam ile çakışmış olduğunu düşünüyorum. İnceledikten sonra doğru karara varacağınıza inanıyorum.
(kendi yazım destege ulaştırdığım)
Böyle yazarsanız ister 1 yıl 3 ay vb bir süreyle inceleyip banı kaldıracaklardır.
Ben neden V.A.C yedim?
İlk olarak ben AMD kullanıcıyısım ve Nvidia'da olan doygunluk arttırıcı bir program yok özellik yok. Bende bir kullanıcının AMD için yapmış olduğu bir doygunluk arttırıcı bir program indirdim ve kullandım oyun esnasında ekle bölümünden Counter seçiyorsun.
Oyun esnasında arkasında çalışıyor nasıl olsa ve sistem bunu hile olarak 3. parti yazılım olarak işaretliyor banlıyor toplu bir şekilde. Destek düzeltecektir ama uzun sürecektir milyonlarca kullanıcıyla ilgileniyorlar.
O bahsettiğim program Vibranceguı adlı programdır bakabilirsiniz uzun oldu ama okuyun (umudunuzu kaybetmeyin adalet yerini bulacaktır)!!!
Valve gecen dönemlerde bir dalga sonucunda coğu kişi banlandı ve yanlış ban attıklarıda oldu ve acıklama yapıp yanlıs atılanları banını kaldırdı (Zaten Valve'ın moderatörleri söylüyor, kimse hile kullanmadan ban yiyemez diye). Bu eskiden kaldı kardeşim galiba 2016 yılındasın?
Şimdi ne yapabilirim ?
Bir siteden hesap al ve banın durumuna göre oyna (desteğe ban hakkında yazdıktan sonra cünkü uzun sürecek incelemeleri) Hesap alırken bilgisayarı formatlayın ne olur ne olmaz.