CSGO'da Haksız Yere Ban Yemek

Hocam kusuruma bakmayın ama o adamların en az 10K CSGO saatleri vardır.Adam oyunu okuyor.Ama önceden aimbot kullanmış birisidir.Ona lafım yoktur.
Kaç saati olduğu profesyonel oyuncularda pek önem arz etmiyor bana göre. Mirage haritasında tahtanın arkasından JW'nün kafasına kilitlendiği pozisyonu bilmeyen yoktur heralde. Buna oyun okuma diyemeyiz. Adamın orada olduğunu ne biliyorsunuz ne de infosu var.
 
Ben anlatamıyorum ya da sen anlamak istemiyorsun dostum. Adamın hesabı yeniydi ve CS'yi temiz kurulum yapıp kurdu. Sonra da 3-4 ay bilgisayarı açmadan VAC yedi. Evet dediğiniz doğru ama hiçbir şey kusursuz değildir.
Duyduğun he rşey doğru değildir, belki yalan söylüyordur nereden biliyorsun? Zaten Valve'ın moderatörleri söylüyor, kimse hile kullanmadan ban yiyemez diye.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kaç saati olduğu profesyonel oyuncularda pek önem arz etmiyor bana göre. Mirage haritasında tahtanın arkasından JW'nün kafasına kilitlendiği pozisyonu bilmeyen yoktur heralde. Buna oyun okuma diyemeyiz. Adamın orada olduğunu ne biliyorsunuz ne de infosu var.
Hocam şu adama hile demekten bıkmayanlar da var. Malesef Türkiye bu konuda çok düşüncesiz. Sadece duvarla da olmuyor. Mesela sen duvarın arkasındasın aynı pozısyonda, ben senin oldugun yere crosshairimi yavasca getırıyorum ve seyırcıler bagırıyor. Bana senin orada olduğunun mesajını veriyor. Ben sıkınca sen ölüyorsun ve ben hile diye ortalıkta dolaşıyorum. Çok saçma değil mi? Böyle duvarlarda seyircilerde rol alıyor. E-sporda böyle şeyler oluyor. E-spor geçmişim vardır. Çok iyi biliri.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam iyi dinleyin. Arkadaki seyirci seslerini.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar kısa konuşmayı düşünüyorum bu sistem hakkında.
VAC nedir? V.A.C oyun ile birlikte çalıştırılırken (exe) genel olarak oyunun genetik yapısını değiştiren bir dosyayı banlama türüdür.

Haksız V.A.C yedim ne yapmalıyım ne olacak ?

Haksız yediğine bir kanıt getirmelisin hile kullanmadığına ilk olarak
sonra Steam desteğe.

Yasaklanmam hakkında ek bilgi sağlamak ve de hesabımın incelenmesini talep istiyorum. Hesabımda üçüncü parti yazılım kullanmadığıma eminim... Envanterimin olduğunu da hesaba katarsak böyle bir şeye kalkışmam bile... Bilgisayarımda açık olan ve de arka planda aktif olarak kullandığım programlar şunlardır.

  • Discors
  • Vibrancegui,VİBRANCEGUI
Steam ile çakışmış olduğunu düşünüyorum. İnceledikten sonra doğru karara varacağınıza inanıyorum.
(kendi yazım destege ulaştırdığım)

Böyle yazarsanız ister 1 yıl 3 ay vb bir süreyle inceleyip banı kaldıracaklardır.

Ben neden V.A.C yedim?
İlk olarak ben AMD kullanıcıyısım ve Nvidia'da olan doygunluk arttırıcı bir program yok özellik yok. Bende bir kullanıcının AMD için yapmış olduğu bir doygunluk arttırıcı bir program indirdim ve kullandım oyun esnasında ekle bölümünden Counter seçiyorsun.

Oyun esnasında arkasında çalışıyor nasıl olsa ve sistem bunu hile olarak 3. parti yazılım olarak işaretliyor banlıyor toplu bir şekilde. Destek düzeltecektir ama uzun sürecektir milyonlarca kullanıcıyla ilgileniyorlar.

O bahsettiğim program Vibranceguı adlı programdır bakabilirsiniz uzun oldu ama okuyun (umudunuzu kaybetmeyin adalet yerini bulacaktır)!!!

Valve gecen dönemlerde bir dalga sonucunda coğu kişi banlandı ve yanlış ban attıklarıda oldu ve acıklama yapıp yanlıs atılanları banını kaldırdı (Zaten Valve'ın moderatörleri söylüyor, kimse hile kullanmadan ban yiyemez diye). Bu eskiden kaldı kardeşim galiba 2016 yılındasın?

Şimdi ne yapabilirim ?

Bir siteden hesap al ve banın durumuna göre oyna (desteğe ban hakkında yazdıktan sonra cünkü uzun sürecek incelemeleri) Hesap alırken bilgisayarı formatlayın ne olur ne olmaz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İnternet kafede hesabına giriş yaptıysan, orada açılmış bir program bile buna sebep olabilir. Çok değişken ve oynak bir yapısı var ama daha önce "sebepsiz" yere ban yiyen görmedim.

Ya dostum sen ne zaman kabul edeceksin hile yaptığını? Bir daha hile kullanmayacağım ve temiz oynayacağım demek bu kadar mı zor?

Ne olup bittiğini bilmediğin / emin olamayacağın bir konu hakkında insanları bu şekilde yargılaman yanlış. Buna iftira denir. VAC yemiş olması hile kullandığını göstermez, evet büyük ve muhtemel bir olasılık ama yinede bu yanlış.
 
Ya dostum sen ne zaman kabul edeceksin hile yaptığını? Bir daha hile kullanmayacağım ve temiz oynayacağım demek bu kadar mı zor?
Kardeşim sence bıçaklı hesapta hile açar mıyım? yada açsam bile bu kadar banımı kaldırtmak için uğraşır mıyım? gözünü seveyim azcık düşün zor birşey istemiyorum empati kur. Önceden aynı şekilde bende senin gibi iyi olmuş birdaha açmaz derdim ama insanın başına gelebiliyormuş. İyi olmuş diceğine yardımcı olsaydın keşke.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı