CSGO'dan Para Kazanmak Mümkün Mü?

Ball So Hard

Hectopat
Katılım
16 Kasım 2019
Mesajlar
670
Makaleler
2
Çözümler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PC: Lenovo IdeaPad 3 İşlemci: Intel Core i5-10210U Harici Ekran Kartı: NVIDIA GeForce MX130 Sistem: Windows 11 Home 22H2
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Freelancer
Bazen oyunda önemsiz silah skinleri düşüyor. Bazende kasalar düşüyor. Bunlar ile para kazanıp, Steam'de harcamak mümkün mü? Sanırım oyuna ciddi miktarda para yatırmak gerekiyor ve şansa bu kasalardan değerli bir şey çıkması lazım.
 
Vallahi şans işi hocam geçen gün 20.yıla özel gelen çıkartma kapsüllerinden birini alıp açayım dedim 5 TL ye aldım 100 TL lik çıkartma çıktı 1-2 tane daha açtım 0.60 kuruşluk çıkartmalar geldi bıraktım orada. :D
 
Prime'ım, 21. Seviyeye ulaşarak ücretsiz kazanmıştım. Şimdiye kadar 100 liranın üstünde para kazandım o ufak tefek droplardan. Hatta bir keresinde 60 liralık çıkartma kapsülü düştü ama 40 liraya satabildim.
 
Her hafta seviye atladığınızda grafiti veya skin düşer. ( skin ucuz veya değerli olabilir şans işi) Ayrıca her hafta 1, max 2 kasa düşürürsünüz. ( çok nadir değerli kasa düşer) Çok nadir de olsa Çıkartma kapülü kazanırsınız. Bence biriktirin toplu satın ki bakiyeniz biraz yüksek olsun. Dışında birçok kişinin alım - satım - yatırım yaptıpı bir yol var ki bu seçenek biraz bilgi takip gerektiriyor..
 

Geri
Yukarı